Endnu et år, endnu et gråt hår
Lance BigwigLance Bigwig
Løjtnant for det nedre bydistrikt

Kaotisk God
Race: Menneske
Alder: 61

Skaber: Hobbit
05.06.2019 23:22
Man kunne ikke undgå at smile over at blive indviet i at smage sådan en herlighed, og være til stede ved hvad Dhalia ville kalde en særlig lejlighed. Hendes fødselsdag var bestemt også en helt særlig lejlighed. Så mange liv der var forbedret og reddet af hendes tilstedeværelse. For ikke bare at nævne familien omkring hende, der tydeligt blomstrede i bedste velgående.
Han tog imod det lille glas, betragtede den mørke gyldne væske og duftede til den berigende duft, mens han lyttede til hendes ord. Han sippede let til glasset, og mærkede sensationen af forskellige smage i en ramme tungen og for en utrænet, nok også var væk for hurtigt. Men Bigwig havde haft mange år til at lærer de forskellige afskygninger af alkohol. Ikke at denne var ham bekendt, men derimod helt ny.

Den havde ikke været så speciel hvis der havde været mange af dem. Desuden, så føles det vel lidt som om at han stadig er her” Bigwig pressede ikke på at hun skulle fortælle mere, med mindre hun havde lyst, men han følte alligevel at han forstod hvorfor den var vigtig. Hvilket gjorde ham endnu mere beæret over at få lov at smage. Få lov til at dele det her øjeblik med hende, selvom han vidste at hun ville ønske at Malik var her i stedet. Det fortjente hun også.
DhaliaDhalia
Leder af Helbredelseshuset

Retmæssig God
Race: Menneske
Alder: 51

Skaber: Dragonflower
06.08.2019 20:53
Dhalias blik blev fjernt og et øjeblik tænksomt ved Lances ord. "Mange ting havde været anderledes, havde Seto stadig været her" sagde hun med et lille suk "han ville ville have været på din alder skulle jeg mene. Og jeg ville sandelig ikke have ledet helbrederhuset" gisnede hun roligt, inden hun vendte blikket mod Lance igen "Men der er ingen grund til at dvæle ved hvordan tingene kunne have været. Tiden har ledt os her, og det kan jeg ilde klage over" tilføjede hun med en behagelig ro, født af tilfredshed.

Med en trænet bevægelse tømte Dhalia sit glas, og lod det tomme glas finde hvile mellem hendes hænder, der blev foldet i skødet. Et par tilfredse smask forlod den grående kvindes læber, og hun lænede sig tilbage mod husmuren.
Tanken om at spørger hvorvidt Lance skulle videre snart strejfede Dhalias tanker, men hun lod den passere uden ord. Lance var bestemt ikke en mand der ville slække på sine pligter. Og skulle alderdommen have ramt hukommelsen, ja så ville det da kun være uhøfligt at pointere det.
Dhalia havde ikke travlt med at sende ham ud af døren endnu.
Lance BigwigLance Bigwig
Løjtnant for det nedre bydistrikt

Kaotisk God
Race: Menneske
Alder: 61

Skaber: Hobbit
28.09.2019 14:50
At spekulere over hvad der kunne havde været, var både trøstende og sorgbetynget. Der var ingen tvivl om at Dhalia elskede sin afdøde mand højt og altid ville. Og verden havde været dybt anderledes havde han stadig været her hos hende. Men livet udformede sig sjældent som man havde håbet eller ønsket. Men han kunne ikke undgå at smile over optimismen stadig fundet i Dhalias stemme. Hun havde mistet, men hun havde også megen glæde i sit liv. Bare tag' et kig på hendes familie.

Lance tog sig lidt tid med at få drukket resten af den specielle væske, men endte også med at sidde lænet behaget tilbage mod husmuren med det tomme glas i sine store hænder.
Han vidste at han trak den. Han havde lyst til at blive sidende, nyde selskabet og nyde roen. Roligt drejede han blikket og kiggede på Dhalia. jeg ville sandelig ikke have ledet helbrederhuset. Hvor ville det være en underlig tanke at hun ikke var der. Med et smil på læben og et lydløst suk, rettede Bigwig ryggen igen. "Jeg ville elske at blive sidende.. Men du ved hvordan det er. Vi har vidst aldrig rigtig fri."
DhaliaDhalia
Leder af Helbredelseshuset

Retmæssig God
Race: Menneske
Alder: 51

Skaber: Dragonflower
02.10.2019 22:34
Dhalia nød stilheden sammen med Lance, som kun gamle mennesker kunne det. Et øjebliks ro, hvor verden ikke behøvede at være større end det selskab man fandt sig selv i. Hun mærkede alkohollen fra den gamle flaske ikke havde mistet sin potens over årene, som varmen langsomt begyndte at sprede sig til hendes lemmer, og løsnede op for hverdagens spændinger. Det var sjældent hun nød den slags øjeblikke, men lige nu virkede det som helligbrøde ikke at nyde det.

Sådanne øjeblikke kan dog kun vare for en stund, og som Lance flyttede på sig igen, satte der ligeledes gang i Dhalias egne lemmer. "Så sandt som det er sagt" medgav hun, og trods hun aldrig ville holde det imod ham, så var der en nagende misbilligelse over at han tog sin afsked, som hun hverken kunne sætte fingeren på, eller forklare.

Alligevel fulgte hun ham til dørs som var alt som det plejede. Først i døren, som de havde takket af, og han var på vej videre, var der noget der slog hende. "Lance?" kaldte hun efter ham "Jeg værdsætter dit selskab. Og tak fordi du kom forbi" erklærede hun med en mærkelig blandet tone, af fast og stædig ømhed. Hendes kinder blussede en smule op, og hun forsvandt hurtigt tilbage ind i huset igen, mens hun forsikrede sig selv om, at det var alkohollen der havde talt.

00 brugere følger tråden 00 karakterer er tagget i tråden 1Tråden har 1 nominering.
Klik her for at nominere tråden

Besvar emne: Endnu et år, endnu et gråt hår

Forfatter:
Ord: Tegn:
Angiv hvem der næste gang, skal svare i tråden:
Karakternavn:
Jeg ønsker ikke at angive den næste i tråden
Forlad tråden med dette svar


Trådnomineringer:Nomineret af: Hobbit
Nomineringsårsag:
“De to gamle hoveder er bare så søde og det var rart at have en venskabstråd mellem dem som let afsløre hvor dybt de faktisk holder af hinanden! I just love them <3”

Chatboks

Gæst
[smilies]

IC-Chat