Kieran Luxuria

Danser, underholder og tilfredsstiller

Status: Arkiveret

Godkendt: 23.08.2017

Antal posts: 83

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Havilah Kieran Luxuria Famine
Kaldet: Kieran, Luxuria
Køn: Mand
Alder: 1926
Fødselsdag: 02-08 år 94
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Ikke troende
Erhverv: Danser, underholder og tilfredsstiller
Nuværende levested: Medanien - Skiftevis Rubinien og Medanien
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 176 cm
Vægt: 75 kg
Øjenfarve: Rødbrune - lidt mere kraftig end kastanje
Hårfarve: Gyldenblond
Hudfarve: Lys, hældende til gylden.
Kropsbygning: Kieran er atletisk bygget, hældende til den tynde side. Han har en hvis feminin fremtræden, især på baggrund af den store portion smidighed der naturligt findes i kroppen.
Særlige kendetegn: Kieran har et par fine sorte horn der stikker ud fra bag de spidse øre og breder sig op til over hans hoved. De er spidse i enden og afsløre tydeligt at han i hvert fald ikke er helt menneskelig.

Kieran er en pænt mand, hvis krop tydeligt afsløre at han benytter den hver eneste dag. Han er ikke muskuløs som en arbejder, men atletisk bygget til at bevæge sig smidigt på et dansegulv i ren nydelse for ethvert blik. Han bære lyse lokker i det pjuskede drengede hår, der giver en let drilsk ydre og let skjuler de spidse øre. Det er tydeligt at se at han ikke ville vinde en slåskamp med næver, men derimod snige sig udenom enhver forhindring som en slibrig ål - bare mere charmerende.

Magi

Magisk evne (1): Lyst:
Nogle ting er skabt for at blive nedarvet, men gør ham endvidere ikke direkte til en lystdæmon. Kieran føder ikke på at få andres livsenergi i det syndige øjeblik, men finder stadig stor nydelse ved at opnå det punkt af ekstase. Evnen er nedgraderet i stor stil til mere at være fokuseret på at han kan se hvad folk hungre efter - lystre dybt inde og havde en viden for hvordan dette opfyldes. Samtidigmed har han en passiv naturlig flirterende og charmerende side, der medføre at han ofte for i forvejen let påvirkelige sjæle kan virke langt mere "gudedommelig", som han selv ville sige det, end de andre lavere stillede racer og selv mange dæmoner må bukke sig for hans medfødte charme - igen hvis han selv skal sige det.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Nedbrydning:
Kieran er faktisk ikke sikker på hvordan denne evne virker, men den har en modbydelig virkning på stort set alt. Den aktiveres som hans følelser bliver negative i form af vrede og nedtrykte følelser.
Når vrede overvælder ham vil hans eget udseende ændre sig til et fordærvet, grotesk og uhyggeligt udseende. Hans stemme forvrænges til en skinger lyd af vrede, hans hår mister alt glans og bliver sort og slatten, kroppen mister gnist og bliver misdannet med skæludgroninger hist og her. Det er et skræmmende syn og påvirker tydeligt folks mentale forestilling om hvordan et monster bliver skabt.
I nedtrygte tilstande, med stærke følelser af sårbarhed og nedtrygte tilstande, ændres hans omgivelser. Let fordøjelige ting begynder at visne hen, som frugt og mad generelt. Jo længere tid den er aktiv des værre nedbrydning går omgivelserne igennem. Levende væsner kan påvirkes men kommer tilbage til deres normale tilstand når de er udenfor rækkevide. Materialistiske ting bliver ikke bedre når han flytter sig.
Radius er på omkring halvanden meter, og bliver mindre stærk jo længere væk i radius man kommer.
Dygtighed til at kontrollere evne: Lidt trænet

Personlighed

Styrker:
* Naturligt flirtende og charmerende
* Fysiske udholdenhed og Smidighed
* Dans og andre tilfredsstillende øjeblikke
* lokkende - på mere end det flirterende lag

Svagheder:
* Dramatisk
* Forkælet
* Sin kære moder, Avaion
* Racistiske tendenser - Anser kun dæmoner som den rigtige race

Elsker:
* Avaion - Dybt og inderligt
* Luksus, bestående af mad, vin, sex og rigeligt med komplimenter fra gud og hver mand han kan sole sig i
* At få hvad han vil have - om det er ting eller personer kommer ud på et.

Hader:
* Halvblods af dæmonracen, blodet skal holdes rent. Helst så rent som overhovedet muligt.
* Politiske diskussioner
* kulde

En egoistisk mand, der sætter sine egne lyster forrest i rækken i stort set alle tilfælde. Han nyder livet og er ikke bange for at gøre præcis hvad der passer ham for at opnå hvad end højere mål han syntes at have den dag. Kieran har været forkælet siden han blev genforenet med sin kære moder, og dette har også udviklet sig til et noget unaturligt mor-søn forhold mellem de to. Avaion er den eneste hvor han er hengiven og villig til at ofre dele af sig selv for at opfylde netop hendes behov.
Han holder sig ikke kun til en sød sag i livet af den grund. Han har siden fødslen været født til at charmere sig ind hvor han kan og har en helt naturlig tillokning for de mere sarte og nysgerrig sjæle. Han kan danse sig ind i sjælen og lover guld og grønne skove i alle tilfælde, uden altid at kunne holde det. At komme i problemer ser han let på, for hvem skulle dog krumme et hår på hans hoved? Det er han for fantastisk til at nogen ville fjerne ham fra denne overflade!

Baggrundshistorie

På mange måder var Kierans barndom hvad et normalt menneske ville kalde, en god en af slagsen i forhold til omstændighederne. En moder der desværre måtte afgive ham fra sig, som livet uden for dæmonriget var hårdere end hvad man kunne byde et kun få år gammelt barn. Nonnerne som gladeligt tog den charmerende lille dreng ind og opfostrede ham som en af deres kærlige guds børn. Kieran ved efterhånden mere om Leander end han har noget specielt ønske om at vide - men det fandt de aldrig ud af.
Knægten med de gyldne lokker, varme øjne og selvsikre smil, blev efterhånden almen kendt i urtehaven hvor han snakkede med de nyankommene kvinder der viede deres liv til deres gud. Han husker de mange fnis og røde kinder han havde forårsaget i de uskyldige barneår, og hvor spændende nætterne blev som modenheden nåede hans krop. At starte ved de sarte sjæle der knap havde viet deres liv, var nemt. Han gik fra kammer til kammer, som en glubsk ulv i natten, både blandt de purunge tøsser og knægte, såvel som han fik opbygget en viden for sin egen evne og kunne komme længere op i rækkerne, til de mere idylisk troende så at sige.

Livet på et kloster, hvor skamfuldt et kloster det end blev til som dæmonen mæskede sig i kroppe, var stadig umådelig kedeligt og ensformigt. Enkelte præster havde efterhånden forsøgt at nedkalde en social plage over ham, ved at reklamere for at han var ondskaben selv der kom for at friste de svage sjæle til et liv i afmagt - Ikke noget Kieran følte for at afværge, for helt usandt var det nok alligevel ikke. Men han savnede noget. Han savnede spændingen ved at være andetsteds. Savnede at der skete nye ting i stedet for den almene morgenmesse og kedeligt urtesuppe der efterhånden var fast inventar i de kolde vintermåneder. Og han savnede varme. Skoldhed varme.

Kieran rejste til Rubinien og levede et skødesløsliv fra en ung alder af et par hundrede år. Han horede, han løj og manipulerede sig gennem rækker af udskud, til mere rige. Han lod sig lege ind som en underdanig knægt som storfyrster kunne udnytte og som deres hustruer forgudede. Han dansede sig gennem de sandbefægtede gader og kedede sig aldrig. Rubinien var et land af ren forandring. Folk der internt stadig bekrigede hinanden for magt, slaver og ludere til deres harem af magt. Det var fascinerende hvad menneskene gjorde for magt - magt de egentlige ikke fortjente.
Det var også her han mødte hende igen. Som en gudinde gik hun af skibet med det krøllede røde hår, det hvide bryst og indtagende blik. Kieran forstod hvad lyst var, han havde brugt det til sin egen fordel siden han blot var et par ganske få år gammel, men aldrig havde han følt det tag hun havde i ham. Avaion var hendes navn. Hun kunne sno ham om sin lillefinger nemt som var det en leg. Blot en blid berøring af hans kind med et par fingerspidser var han klar til at slå ihjel for.

Det var faktisk først nogle år senere at genkendelsen havde set i hendes blev afsløret som værende mere end bare almen tiltrækning. Kvinden han hungrede efter. Han efterstræbede som sin mest skattede elsker, hvis nydelse han eftertragtede at give, vidste sig ganske simpelt at være hans egen moder. Måske var det moderligt instinkt der havde gjort at dødssynden havde genkendt sit eget afkom, eller Kieran der begyndte at forstå hvad hans egen evne egentlig var i stand til at gøre. Måske var det ganske simpelt de sorte horn, som Avaion engang fortalte ham mindede hende om en hesterytter der var gjort fader til hendes ene barn.

Med den nyhed burde et alment menneske være blevet direkte frastødt og skræmt. Tænk at have delt seng med kvinden der havde givet ham liv - men det var ikke reaktionen der kom. Det var et selvtilfreds smil og endnu større brændende lyst. Han vidste at han ikke var som alle andre - det var tydeligt ud fra at han var flere hundrede år gammel efterhånden, men også at de fine horn valgte at dukke op som han forlod klosteret - nogen havde sagt det var gudernes måde at straffe ham - nonsens.

Herefter fulgte han efter hende. Kieran gjorde stadig præcis som han selv ønskede og strejfede omkring i Rubiniens gader i flere år, men han vendte altid tilbage til det store palæ som Avaion havde skabt. Et fristed hvor alting duftede perfekt og var en ren tidslomme. Han kunne bruge flere hundrede år vartet op af tjenere, uden så meget som at forlade palæet et eneste øjeblik, og han kunne være væk fra det i flere århundrede ligeledes og komme tilbage til præcis det han huskede. Et fristed til at nyde livets goder, til at udfordre sine egne kreative evner og lade musikken vække den indre dans der flammede i hans indre. Verden var idyllisk her - og ligemeget hvad der foregik af modbydeligheder, plager eller krige udenfor hans solskinsplet, rørte det ham ikke det fjerneste.
Han hørte hjemme lige her. Ved det perlehvide bryst.

Familie: Moder: Avaion - Nuværende dødssynd, Lyst
Fader: The black Horseman - Fermine
Bror: Maximillian
3 søskende mere
Moster: Ishtar
Kendte bedsteforældre - Tidligere dødssynder, Lyst og Hovmod

Andet

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Under middel
Smidighed: Fantastisk
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel


Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3