Herja Orvarsdatter

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 30.06.2017

Antal posts: 12

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Herja Orvarsdatter
Kaldet: "Dystre Ulv", "Stål-Arm", "Blod-Øksen"
Køn: Kvinde
Alder: 45
Fødselsdag: 23. Maj
Tilhørsforhold: Retmæssig God
Tro: Isari
Erhverv: Livvagt
Nuværende levested: Dragorn: Dværgenes rige - Dragorn
Race: Dværg

Udseende

Højde: 130 cm
Vægt: 65 kg
Hudfarve: Normal
Hårfarve: Blodrød
Hårstil: Hanekam
Øjenfarve: Blågrå
Kropsbygning: Herja er stærkt bygget. Hun er slank, men med tætbyggede knogler og muskler, men fedt er der faktisk ikke meget af på denne krigers krop.
Hverdagstøj: Som oftest praktisk tøj i form af bukser, en tunika og et bredt bælte. For det meste rustning ud over al tøjet, især hvis hun er på arbejde.
Ar, Permanente skader og lignende: Herja har tre ar, der går skråt hen over hendes ansigt. De er relativt friske, og gør ofte ondt hvis hun bruger for lang tid i kulden. Derudover er hendes krop prydet af adskillige andre ar fra forskellige kampe hun har deltaget i.
Særlige kendetegn: Forskellige tattoveringer af dværgeruner rundt omkring på kroppen samt hendes frisure.

Herjas Rustning:


Herjas økse:


Herjas skjold:

Magi

Magisk evne (1): Magisk Smedning: Herja kan smede magiske våben og rustninger. Hun er i stand til at lagre forskellige magier i både våben og rustninger, når hun skaber dem fra bunden. Det er noget der sker mens smeder objektet, nærmest uforklarligt. Det er bare som om, at hendes hænder skaber magien inden i våbenet, oftest når hun skærer runerne der færdiggør kunsten der næsten altid er på en økse eller et sværd eller en rustning.
I forhold til våben kan hun sætte elementmagi i dem, alt inden for ild, elektricitet og is. Af gode grunde kan hun ikke sætte vindmagi eller jordmagi i et våben. Til gengæld kan hun få det til at opdage essensen af specifikke racer, såsom orker eller dæmoner, ved at våbnet lyser op. Sidst, men ikke mindst, kan hun også gøre våbenet ekstra kraftigt over for én bestemt race.
Med rustninger er det lidt noget andet. For eksempel kan hun med en hjelm få bæreren til at kunne se i mørke og hun kan give selve rustningen en magiske egenskab, der gør rustningen i stand til at aflede visse former for magi. det skal udspecificeres af køberen, hvilken magi han/hun ønsker resistance ikke immunitet over for.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Overordnet personlighed:
Herja er en disciplineret dværgekvinde, der tror på retfærdighed i alle sager. Hun bryder sig ikke om at se folk lide og hun nægter at arbejde sammen med folk der udsætter andre for unødvendig smerte. Hun har et hjerte af guld, men er til gengæld slående fordømmende når det kommer til at give flere chancer. For hende er der kun én udvej for enhver person der har gjort ondskab: Hård, disciplinær afstraffelse. Hun er stoisk, det vil sige, at hun ikke kender sine egne grænser fysisk. Hun kæmper til det sidste, hvilket op til flere gange har været skyld i skader, der har efterladt større ar på den hårdføre krigerkvinde. Hun er hævngerrig, men også meget tålmodig af sig. Hun kan godt vente længe på at få hævn over en uret gjort imod hende, for hun ved udmærket godt, at andre sager kan komme i vejen for hendes personlige problemer.
Som person er Herja flink ved første øjekast, men hun har et lidt snævert syn på det meste. Hun kan godt lide at tale med folk, men har en tendens til at være typen der sætter sig i hjørnet og mest af alt observerer. Hun er jævnt tilbagetrukken, især oven på de mange grusomme hændelser hun har haft i sit liv, men hun er en loyal dværg. Hun ville aldrig lade venner eller familie i stikken og er selvopofrende til det ekstreme på det punkt, da hun ikke ønsker at hendes kære skal dø. Hun er varm og kærligt anlagt over for de personer som hun kan lide og kan da også sagtens udtrykke humor. Det har bare været lidt svært for hende i den sidste tid.


Talenter:
Smedning (Våben og rustninger)
Krigskunst
Lært i etikette
Stoisk
Retfærdig

Svagheder:
Stoisk
Dumdristig
Hævngerrig
Retfærdig

Kan lide:
Sin lillesøster
Guinevere II
Grimnyr
Dragorn
Ære

Kan ikke lide:
Orker
Mørkets Hær
At blive set ned på
Døden
Illoyalitet

Baggrundshistorie

Herja er født og opvokset i Dragorn. Hun er vokset op i en tryg familie bestående af hendes far, mor, storesøster, storebror og lillesøster. Som en af de yngre i flokken var der i starten ikke mange forventninger til Herja, der de første 9 år af hendes liv, blot så småt begyndte at gå i lære som smed. Det var noget, de næsten alle gjorde i hendes familie, så selvfølgelig begyndte hun også på dette. Et par år efter hun var blevet udlært, og selv begyndte at lave sine egne våben, begyndte disse våben at fremvise magiske egenskaber, og hun blev hurtigt anerkendt som én af de yngste, men også mest kyndige smede i Dragorn. Og dét i en alder af 15 år!
Det var også i denne alder, at hun blev anmodet om, at tage med på en ekspedition uden for Dragorn. Første gang hun gik uden for bjerget var det næsten som at være søsyg, men hendes broder havde valgt at være med. Han var en kriger og han ønskede at passe på hende, så det var naturligvis også dét han gjorde. Han beskyttede hende tilmed da en mindre del af ekspeditionspartruljen kom under angreb af en større deling orker, hvor dværgene i starten var hårdt pressede, og Herja, der endnu ikke havde modtaget træning i brugen af våben, var for første gang i reel livsfare da en ork kom bag dværgenes linjer og forsøgte atfå fat i hende. Hun pådrog sig grimme skader, men før orken nåede at gøre det af med hende, kom Wulffhart og smadrede sin økse - en økse, som hun havde smedet til ham, dage før - og kløvede orkens hoved i to med den. Derefter holdt han orkerne stangen sammen med de andre dværge, til resten af gruppen kom dem til undsætning. På dette tidspunkt var det dog for sent for Wulffhart og mange andre dværge. Hendes broder, der altid havde haft tilnavnet "Ork-Bane", døde den dag af hårde kvæstelser, og da Herja tog øksen fra hans døde hænder, svor hun, at hun aldrig ville være svag igen. Hun ville aldrig lade andre beskytte sig med deres liv som indsats.
Efter denne hændelse, begyndte smedningens kunst at komme i anden række. Herja begyndte at træne hårdt i brugen af våben, og våbenmester Grimnyr blev hurtigt én af de folk der kom til at stå for hendes træning. Efter lære fra den bedste begyndte hun virkelig at udvise tegn på at være et naturtalent inden for våbenfærdigheder og snart blev hun en del af Dragorns stående hær, til trods for sine forældres tydelige ubehag over dette. Hun var selv ret ligeglad. Hun ville være stærk, der var nærmest intet andet i hovedet på den unge dværg.
Herja måtte være omkring 25 år gammel da hun tog med en partrulje uden for Dragorn igen. Denne gang stærk og med en bister grimasse. Hun holdt konstant sine øjne åbne for orker på denne partrulje, nærmest som ventede hun at de kom. På fjerdedagen løb partruljen i 15 orker, der hurtigt blev rendt over ende af de standhaftige dværge. Efter denne sejr besluttede Herja sig for, at skabe et skjold helt uden magiske egenskaber. Dette var bare for at skabe, intet andet, men alligevel valgte hun at tage dette skjold i hyppig brug efter.
10 år efter skete der dog et uheld der nært kunne have vansiret Herja voldsomt.
Det var en helt normal partrulje, som alle andre, men dværgene havde overhovedet ikke forventet at blive overfaldet af gale varulve om natten. Én af disse varulve formåede at kradse Herja i ansigtet og uforventet havde varulvens kløer tilsyneladende en kraftig gift i, der efterlod sårene i Herjas ansigt voldsomme. Hun dræbte selvfølgelig varulven efter dette og tog dens skind som en kappe, men da der først gik nogle dage før partruljen kom hjem til healerkyndige hænder, blev disse sår til nogle kraftige ar, der ikke engang falmede med tid. Selv den dag i dag er arrene højrøde, som var de blot lige blevet healet.
Fem år efter dette fik Herja tilbudt stillingen som livvagt for Guinevere II og hun takkede med det samme ja til stillingen. Trods Herja derefter blev Guineveres personlige livvagt, har det været meget svært at holde Thanens barnebarn helt ude af problemer. Nogle gange simpelthen fordi krigerkvinden skulle på missioner andetsteds og mente at Herja sagtens kunne blive i Dragorn fordi hun ville have en eskorte med sig. Herja stoppede ofte først med at diskutere dette med Thanens barnebarn når hun fik en direkte ordre.

Under angrebet på Dragorn, bekæmpede Herja op til flere af mørkets krigere, men hun var én af de uheldige krigere der endte med at blive taget til fanget. Hun ville være blevet efterladt til en langsom død af sine sår, havde det ikke været fordi én af de andre dværge fortalte at hun kunne lave nogle af de bedste våben i dværgeriget, og selv dér, var hun vred over at en anden havde givet hendes hemmelighed på denne måde. Hun blev healet og tvunget til at arbejde i smedjerne. En dag hvor hun simpelthen nægtede at gøre deres beskidte arbejde, fandt de frem til hendes far og henrettede ham på stedet foran hende. Dernæst kom en trussel om, at hendes moder og lillesøster ville lide samme skæbne hvis ikke hun gjorde som befalet. Dette gjorde hende villig til at gøre deres arbejde - indtil nordens mennesker kom og gav dværgene en chance for at kæmpe tilbage. Og kæmpe tilbage gjorde hun! Herja stoppede ikke med at kæmpe før hun var så såret og udmattet at hun ikke længere kunne stå på sine ben. Al hendes undertrykte had til Mørket blev sluppet fri den dag.
Da Dragorn begyndte at gå tilbage til sin normale hverdag, var Herja stadig mærket af de tab hun havde følt. Hun har holdt sig meget fra smedjerne og taler ikke meget med de andre. Kun tiden kan læge sådanne sår.


Familie: Fader: Orvar "Jernhammer" Askrsøn (Død under belejringen af Dragorn)
Moder: Brynhildr "Sorte Torn" Sigurdsdatter
Storesøster: Hlökk "Krigsgjaler" Orvarsdatter (Død)
Storebroder: Wulffhart "Ork-Bane" Orvarssøn (Død under en ork-træfning)
Lillesøster: Sigrid Orvarsdatter

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 3