Amber Blodsten

Krystalisianer

Status: Arkiveret

Godkendt: 04.01.2017

Antal posts: 20

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Amber Blodsten
Kaldet: Amber, møgunge
Køn: Kvinde
Alder: 15
Fødselsdag: 12. August
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro: Havet
Erhverv: Klanlederbarn
Nuværende levested: Omrejsende - Under Vandtæppet (Himlen)
Race: Speciel race
Uddybende om race: Selkie
Selkie'er er en sjælden undervands race. Det er kvinder og mænd som undervand er sæler men overvandes forvandles deres sælkrop til et skind som er alt de bær som tøj til andet er fundet eller givet til dem. Her ovenvandes kan en selkie bo i højst syv år men skal altid tilbage i vandet efter og tilbringe den samme mængde tid der før de igen kan gå på land.
Selkie'er skind er også magisk bundet til deres sjæle og følelser. Hvis en anden person end dem tager fat i skindet, stjæler det eller låser det væk fra dem så er Selkie'en tryllebundet til at elske personen til de igen kan anskaffe sig skindet.
Skulle de indenfor syv år ikke kunne få fat i deres skind vil de gøre alt i deres magt for at få det tilbage og derefter forlade deres husbond og børn med det samme. Hvis skindet skulle blive brændt så er de fanget i menneskekroppen til de dør.
For at forvandles tilbage til en sæl skal de havde skindet på sin person.
Udseende: I vandet ligner de komplet sæler, men har stadig evnen til at tale under vand. Ovenvands ligner Selkie'er smukke menneske mænd og kvinder.
Levealder: 0-250 år. Selkie'er stopper dog med at udseendes mæssigt at ældes efter 25. Selkie'er dør ikke som andre racer af alderdom. Det er ikke nogen der dør når de er 189 og andre der er 243. Selkie'er dør altid på deres 250 års fødselsdag når klokken rammer 00. De forvinder i et lille skær af måneskind og er derefter væk.
Levested: Overalt i krystalhavet eller ved dens kyster hvor de nogle gange har familier med mand, kone og mulige børn. Dog bor nogle i Azurien, men det er meget sjælledt da nogle havfolk jæger Selkie'er fordi deres skind er sagt til at være det blødeste og varmeste.
Religion: Selkie'er tror oftest på at Havet selv er en gudinde der har lagt dem i sin favn og derfra har de deres evner. Dette betyder ikke at de tror på Valeria for de hader hende grundet hendes tidligere race.
Almindelig vægt & højde: Det samme som mennesker ovenvands og det samme som sæler undervands.
Ofte mange point i:
- Kreativitet
- Chakra
- Fysisk Udholdenhed
Ofte få point i:
- Intelligens
- Våbenfærdighed
- Taktik
Blandings muligheder: Denne race kan ikke blandes med andre. Når denne race laver børn med mennesker får de altid fulde selkie'er hvis barnet er af selkie forældrens køn.

Udseende

Højde: 175 cm
Vægt: 58 kg
Amber er en overraskende høj pige. Hun er meget spinkel bygget, har et virkelig uskyldigt ansigt og hendes hår har en brun, til tider lidt lysere nuance og hænger normalt bare lidt pjusket og frit på hendes hoved. Hendes øjne er hazel grønne og venlige at se ind i og hun er meget bleg i huden.
Amber går ALDRIG uden sit sælskind, hun sover med det og har det på sig hele døgnet rundt.
Hun har nogle få ar rundt omkring på arme, ben og hænderne, men ellers er hun umiddelbart en normal, gennemsnitlig pige af sin alder, lige med undtagelse af højden.
I sin sælform er Amber kulsort med store, funklende øjne.

Magi

Magisk evne (1): Uskyldighed: Amber har en naturlig aura af uskyldighed. Den forstærkes typisk hvis hun smiler sødt eller giver folk hundeøjne. Med en høj nok mental udholdenhed kan denne barriere godt brydes, men i virkeligheden gør den jo kun sådan at folk synes Amber er en uskyldig lille pige.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Blodmagi: Når Amber græder, begynder folks blod inden for to meter at koge. Hun har ingen kontrol over evnen, det sker bare hvis hvis hun ikke kan lide personen, eller er bange for vedkommende. Dette er ikke nødvendigvis dræbende for offeret, men hvis ikke offeret kommer væk fra auraen af angst/vrede, forholdsvist hurtigt, kan det godt blive fatalt.
Dygtighed til at kontrollere evne: Ingen træning

Personlighed

Amber er en forfærdelig lille pige. Hun er uartig, rebelsk og hader regler. Hun elsker at irritere sine forældre, men hun elsker samtidig også sin familie mere end noget andet. Når det kommer til familien, så skal man bare ikke krumme så meget som et hår på dem. Amber er sindssygt overbeskyttende over for sin storesøster, selvom hun godt ved at hun ikke er spor stærk i forhold til Luna.
Hun elsker søde sager og spiser det måske lidt for meget hvilket oftest resulterer i, at hun bliver voldsomt hyperaktiv og ganske enkelt ikke kan sidde stille. Selv uden at have spist søde sager er hun ofte på denne måde.
Hun er vildt nysgerrig anlagt og kan simpelthen ikke modstå hvis hun ser noget der er spændende. Hun bare NØDT til at se det an tættere på, også MEGET gerne se med fingrene.
Hun decideret ar som resultat af sin nysgerrighed.
Til trods for disse mange negative personlighedstræk er Amber faktisk en sød lille pige. Hun kan godt lide at gøre folk glade, så længe de også er venlige over for hende og hun elsker at snakke med folk.

Kan lide:
Fisk (De smager virkelig godt!)
Spændende ting (fordi det er spændende?)
Katte (hun tror det er babysæler)
Vandtæppet over jorden (Himlen)
Menneskemad (Det smager anderledes!)

Kan ikke lide:
Tyve (de stjæler ting, og Amber vil ikke have sit skind stjålet)
Havfolk (De er den værste race i HELE landet – de er ALT ONDT)
Regler (selvom hun ikke kan lide tyve, har hun intet problem med at stjæle selv og bryde loven for hun bryder sig virkelig ikke om regler)

Styrker:
Uskyldsren
Kreativ
Stærk chakra
God ”menneskekender”
God retnings- og stedsans

Svagheder:
Alt for nysgerrig
Hypermobile led i menneskeform
Fysisk svag
Overbeskyttende
Pisse naiv
Trods kreativitet kan Amber IKKE LAVE MAD

Baggrundshistorie

Amber er vokset op i en familie af selkies under vandet. Familien, bestående af hendes krigeriske forældre og hendes to overbeskyttende storesøstre var lidt anderledes. Far og mor var altid beredte på, at der kunne komme en krig når som helst – Ja faktisk var de næsten forberedte til selv at angribe havfolket først.
Blodsten havde nemlig en historie med havfolket. Boende et stykke fra Aquarin var klanen aldrig rigtig helt i sikkerhed fra havfolk, der jagtede dem for deres sælskind og bare dræbte dem til højre og venstre.
Det er i al fald altid den historie Amber har fået fortalt, både af sin far og mor og af sin storesøster Caja. Amber har ingen anelse om hvorvidt det er rigtigt eller ej, men hun har selvfølgelig aldrig brudt sig om dem som resultat af det.
Konsekvent har Amber vokset op med en trang til anderkendelse fra sin far og mor, men fordi hun er lidt af en svækling rent fysisk og fordi Caja altid har taget al opmærksomheden i familien har Amber aldrig rigtig fået nogle former for opmærksomhed fra dem. Som substitut har hun spenderet rigtig meget tid med Luna og når hun ikke har været sammen med Luna har hun jagtet spændende nye eventyr.
En dag hvor Amber havde været ude på et af sine farverige eventyr – hun var kun 11 – fulgte en havmand med hende ind i den lille grotte hvor hun boede sammen med klanen. Han var usynlig, så hun havde ikke haft nogen mulighed overhovedet for at gøre noget ved det, men da hun kom til kernefamiliens lille område gik havmanden totalt amok. Han jagtede hende, til Caja stillede sig i vejen for ham og hele familien måtte se til som havmanden myrdede Caja uden et splitsekunds tøven.
Da Caja lå blodig på grottens gulv, gik Arthur Blodsten lige så meget amok, sprang på havmanden og gennemtæskede ham så voldsomt, at havmanden til sidst døde af sine kvæstelser.
Amber selv brød sammen, fyldt til randen af sin bevidsthed af skyld. Det var ikke hendes skyld, men hun var selv overbevist om det modsatte. Hun var kun 11 år gammel og det rasende blik, far havde sendt hende var nok for hende til at vide det med fuld sikkerhed: Det var hendes skyld at Caja var blevet mejet ned af havmandens ugudelige trefork.
De næste fire år var Amber virkelig ked af det. Hun følte at hun gled længere og længere væk fra sin far og mor, hvis det overhovedet var muligt, når de alligevel næsten ikke interesserede sig for hende i forvejen. Hun havde stadig Luna. Men hun var også overbevist om at Luna var vred.


Familie: Mor: Abelone Blodsten
Far: Arthur Blodsten
Storesøster: Caja Blodsten
Storesøster: Luna Blodsten

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Over middel
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Fantastisk


Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Nao
Lige nu: 1 | I dag: 10