Ouro Boros

Krystalisianer

Status: Arkiveret

Godkendt: 29.11.2016

Antal posts: 135

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Ouro Boros (Old Græsk - Engelsk: Ouroboros - All-Devouring Snake)
Kaldet: Slange Dæmonen.
Køn: Mand
Alder: 13
Fødselsdag: 31. Oktober, dog har han aldrig fejret fødselsdag og kender ikke denne dato.
Tilhørsforhold: Retmæssig Ond
Tro: Han har ikke den store forstand på guder og har knap nok hørt om deres navne. Derfor tror han ikke på guder indtil videre.
Erhverv: Intet.
Nuværende levested: Dianthos - Hovedstadens Undergrund
Race: Halvdyr
Uddybende om race: Slange; Ouro er en halvdyrs slange. Dette har givet ham et utrolig langt underliv bestående af blot en lang slange hale på næsten 3 meter med overkrop. Denne hale har han fuld kontrol over og det giver ham en næsten "Ekstra arm" i kampe.
Hans hud er også dækket i skæld (På Nær overkroppen efter navlen) som gør at han en gang hver tredje måned er tvunget til at ligge i vand i cirka en uge for at kunne skifte ham. Disse skæl er i forskellige farver forskellige steder på hans krop.
Han har også sine to små hugtænder, men de er ikke særligt tydelige ud over at de trækkes ud lige før han bider i ting.

Udseende

Højde: 289 cm
Vægt: 78 kg
Hårfarve: Grumset Sort med forskellige pletter af brune nuancer.
Hudfarve: Ved hans overkrop er der en normal solet hudfarve men jo længere ned af overkroppen man kommer begynder hans hud at blive til skæld. Disse skæld skiller fint mellem hud og skæld og bliver derefter sygelig grøn og sort. Den sorte danner forskellige pletter og mønstre på hans skæld ned af den lange hale.
Øjenfarve: Hans øjne er normalt bare pæne gule øjne, men nogle gange når han mister kontrollen over sig selv grundet følelser så kan hans blinkhinde ses og så ændres disse til lodret-streget pupiller omringet af den gule farve.
Kropsbygning: Ouro har en meget muskuløs krop men er dog ikke hindret i at bevæge sig. Han er hurtigere end han ser ud og er desuden rimelig fleksibel.
Beklædning: Han har en enkelt krave smykke lavet af bronze. Det er det eneste tøj han har på da hans krop ikke ligefrem viser noget uhumsk som kønsdel eller noget andet underliv.

Magi

Magisk evne (1): Regenerering: Med denne evne er det muligt at for Ouro at heale ting som brandsår og store kødsår på nogle få timer og giver man en uges tid kan selv hans knogler hele sig igen. Mindre sår findes nærmest ikke og han er derfor næsten urørt af pile.
Han er også immun overfor sygdomme grundet denne evne.
På hans hamskift uge er denne evne ikke eksisterende og han er derfor sårbar der.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Magisk evne (2): Vitriolsk Blod: Denne evne har udskiftet Ouros blod fra det normale rød fundet i andre væsner til hans gennemsigtige blod der let ville kunne forveksles med vand. Dog er dette ikke blod. Det er vitriol, hvilket er et stof der opløser alt der ikke er guld, sølv, aluminium eller platin på få sekunder.
Denne væske er han selv dog komplet immun overfor syre da hans krop allerede er under meget værre pres fra Vitriolen.
OBS: Skulle våbnet der skader ham være lavet af Guld, Sølv, Aluminium eller Platin så går det ikke i stykker og det stopper hans Magiske Evne (1) fra at heale det sår. Derfor heales det som et normalt sår i stedet. Disse skader brænder også og gør derfor ekstra ondt på ham.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Generelt:
Ouro har en rar personlighed. Han kan virker ond eller glubsk, men dette er fordi folk tit dømmer ham på hans udseende. Han er tit bare blevet frastødt eller ligeud jagtet fordi han så ud som han gør. Han er derfor meget indelukket men ønsker endeligt bare at folk ville acceptere ham for den han er.
Styrker:
- Han sover meget let og vågner derfor normalt selv når folk sniger sig nær ham
- Hvis hans hale har fat i noget er det langt svære at komme fri end hvis han havde sine arme om dem da alle musklerne kan tvinges om dem i stedet
- Han er virkelig fleksibel og laver minimal lyd når han bevæger sig. Det der kan høres er lydene af det der bevæger sig under hans hale
- Han er hurtig
- Han lær af sine fejl
Svagheder:
- Han har ikke den store kendskab til hvordan folk reagere på forskellige ting
- Han har svært ved at forstå alle sprog, men given nogle fakter og langsom talen er det muligt for ham at forstå folk
- Han har ingen evner med et våben
- Han har ingen evner til at læse eller skrive
- Hans størrelse gør det svært at gemme sig (Størrelse: Her tales om hans hales længde og størrelse)
- Han kan ikke bevæge sig på ujævne overflader med for mange sten da dette skære under ham.
- Han har aldrig haft et hjem og har derfor ingen steder han kan føle sig tryg
- Han er bange for mørket
- Hans hud brander når den kommer i kontakt med metallerne hans blod ikke kan ætse
Elsker:
- Folk der kan acceptere ham selv med hans.... Anderledes kvaliteter
- Alenetid med folk der er glade
- At sove længe
- At blive læst højt for
- At bade og hvis det er en solskinsdag så elsker han er plaske rundt i det, men under nattens skær elsker han at bare sidder og kigge på stjernerne og månen fra vandet.
Hader:
- At blive jagtet
- At skulle kæmpe mod andre intelligente væsner
- Hans hamskifte uge
- At blive set ned på
- For mange mennesker på en gang
- Skarpe overflader

Baggrundshistorie

Baggrund:
Ouro har haft en hård barndom. Han har aldrig kendt sin moder eller fader og kender derfor ikke til konceptet om forældre eller ideen om at de er ansvarlige for ens opdragelse. Selv måtte Ouro lære ved at observere folk fra afstande og lære hvad han kunne af naturen.
Han havde aldrig et sted han kunne bo længere tid for hvert tredje måned skulle hammen jo skiftes og dette lagde skikkelsen af en stor slange. Folk kaldte ham derfor Dæmon Slangen i de byer han var nær og han ville normalt blive jaget ned og enden forsøgt dræbt eller bliver jaget langt væk fra byen.

Han lærte derfor at mange folk havde følelsen "Frygt" som de nu kaldte det. Følelser var et fremmede koncept for ham. Han følte dem selvfølgelig men havde aldrig rigtig givet det et navn da han selv tit bare levede per instinkt. Han spiste som et dyr, han jagede som et dyr, men han var ikke et dyr. Han var intelligent men havde bare aldrig rigtig lært særligt meget. Det at han havde lært at tale til et næsten forståelig niveau var noget af en præstation.
Han havde rejst fra land til land gennem alle hans år. Han forstod derfor ikke de forskelle der var på folk, han forstod ikke at der var mennesker og elver, at disse havde en forskel og den var så lille og ubetydelig men for dem kunne det virke så enorm var langt over hans forståelse.

Han rejste dog rundt og blev igen og igen jagtet men havde ikke til sidst noget imod det. Han elskede ikke at blive jagtet. Han hader det forstå det ret. Men efter så mange år virkede det bare til sidst som et tegn på at det var tid til at rejse videre. Han ønskede dog tit bare at få lov til faktisk at kunne slå sig ned og da han gjorde de for fire år siden mødte han også en meget sød pige.

Pigen havde boet i den lillelandsby nær floden han havde holdt sig til i Lindeskoven. Elverne havde prøvet at jage ham ud, men han forstod ikke helt af deres skov havde en grænse og han rejste derfor bare til en anden del af sølvflode. Her boede pigen der lærte ham at nogle folk gerne ville acceptere en som ham. Hun kom til ham hver aften ved mørkets frembrud og læste historier for ham. Han kunne ikke alle ordene hun brugte men de havde et bånd der gjorde at han nærmest kunne læse ordenes betydning fra måden hendes øjne glimtede.
Dog fandt hendes forældre ud af at han var der og han blev igen jagtet ned og var tvunget til at flygte. Han ville ønske han kunne tage tilbage, men har den dårlige vane af kun at komme til stedet en gang med mindre det er højst nødvendigt eller han er faret vild. Derfor vendte han det ryggen og kom aldrig tilbage til Lindeskoven.

Han var dog ved at blive træt af bare at blive smidt ud af sine hjem uden at kunne gør noget ved det. Så han brugte den næste lange tid på at finde dyr der virkede stærkere end ham og så prøve på at overvinde dem. Bjørne, ulve og megen skinds andre dyr var hans mål og efter lang tid følte han at det igen var tid til at slå sig ned. Denne gang i tusmørkedalen hvor navnet Slange Dæmonen igen kom frem.

Den lille by han boede ved havde fundet noget af hans ham og prøvede igen at få ham jaget væk. Dette gjorde de, men for første gang kæmpede han tilbage og dette ville han gøre ved alle andre steder hvor han nu blev jaget væk fra. Han kæmpede ved brug af sine anderledes fordele som sin hale og hans eget blod der fungerede som hans våben. Han kæmpede blod og tand for at blive men i sidste ende var de for mange. Han fik taget nogle få af dem ud og de ville nok aldrig se dagens lys igen, men deres familier og venner lykkedes at få ham væk.

Nu rejser han rundt igen i håbet om at finde en person der er ligeså gavmild og livsglad som elverpigen. En han vil kunne kalde "sin ven" men når han ser ud som han gør kan det jo være besværligt. Han er dog klar til igen at kæmpe for at få sit hjem og beholde det, men ønsker hellere ikke med vilje at skulle skade en potentiel "ven".

Familie: Ukendt. Han kender ikke noget af sin familie da de forsvandt fra ham i en meget ung alder.

Andet

Han overkrop er de 59 cm, resten er halen.

Karakterens Billeder er lavet af: Drkav, http://drkav.deviantart.com/

Relationer:
- Arenew: "Ouro kender ikke nok til Arenew til at få et billed af hende, men han vil klart gerne vide mere om hende."
- Kench: "Kench er en som Ouro virkelig holder af. Hun lavede mad og drikke til ham og han fik bare lov at stille spørgsmål og hun svarede ham. Han fandt hende fascinerende fordi hun selv virkede så meget som ham men alligevel så langt fra. Han ville næsten ønske han bare kunne være liggende på hendes gulv og bo hos hende fordi hun var den første person der var ham virkelig kær. Dog er hun set af ham som en eller anden moderfigur. Han gør tit ting fordi han tror Kench ville sige man burde gøre det."
- Luko: "Luko var som det andre folk kalder en storebror til Ouro. Ouro holde af ham, men efter en uheldig episode af kidnapning og Ouro havde brutalt dræbt de kidnappere frygtede Ouro at Luko ikke længere kunne li' ham og derfor flygtede han ud af Hovedstaden og ud til Sumplandet. Dog elsker Ouro stadig Luko, men tør ikke se ham igen."
- Horn (Kaldes; ???): "Ouro er ligeglad med hans eksistens. Han angreb ham, men det har så mange gjort."

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Fantastisk
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Over middel


"Normal er en illusion. Hvad der er normalt for en edderkop er en flyes kaos."

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Mong, Muri
Lige nu: 2 | I dag: 4