Eblis Orias

Krystalisianer

Status: Arkiveret

Godkendt: 05.10.2016

Antal posts: 10

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Succorbenoth
Kaldet: Eblis Orias, Eblis, Deres Hellighed, Gode Orias
Køn: Mand
Alder: 1957
Fødselsdag: 5. okt
Tilhørsforhold: Kaotisk Ond
Tro: Zaladin og Nalish'ra
Erhverv: Slave af Askild, en af Leanders højtrangerende præster og Dødssynd
Nuværende levested: Dianthos - Hovedstaden
Race: Dæmon

Udseende

Højde: 179 cm
Vægt: 81 kg
Menneskeform: Eblis Orias er en mand i trediverne. Han har et stærkt markeret ansigt, med to klare blå øjne og et mildt smil altid siddende på læben. Hans hår er rødgyldent med tætte krøller og et tætsiddende skæg. Hans hud er svedet af solen og hans krop er tydelig mærket af hårdt fysisk arbejde. Huden er vejrbidt og giver ham et lidt råt udtryk. Han klæder sig stort set altid i Leanders præsteklæder, og han bærer en halskæde med Leanders hellige symbol om halsen.

Dæmonform: Succorbenoth er en seksarmet dæmon, ofte to hoveder højere end almindelige mennesker. Hovedet har to hornlignende tornede strukturer, og munden er et takket gab. Huden er grå og nopret og kan næsten ligne sten. Denne form ses sjælden i virkeligheden, men kan godt træffes når man bevæger sig ind i sindet.

Magi

Magisk evne (1): Telepati: Succorbenoth er en magtfuld telepat. Dæmonen er ikke i stand til at læse folks tanker bare uden videre, men dæmonen kan uden problemer og passivt fornemme folks intentioner når de nærmer sig dæmonen.

Den måde dæmonen bruger den mest på er ved at 'hviske' til andre. Dæmonenns 'hvisken' er små forslag og hentydninger til en dæmonen vælger at påvirke. Denne 'hvisken' opfattes for det meste som ens egne tanker, og svagt sindede og folk uden høj mental udholdenhed falder lettere for 'hvisken' og kan begynde at følge deres forslag. Dette er IKKE tankekontrol! Forslagene kan altid ignoreres, men ofte vil de kunne virke fornuftige eller sande. Jo tættere disse forslag og hentydninger er på ens egne sande overbevisninger, desto mere sandsynligt er det at man vil følge forslagene. F.eks. vil en pacifist aldrig lytte til forslag om at tage en kniv og stikke en tilfældig mand ned hvor en seriemorder vil være langt mere tilbøjelig. Længere påvirkning af 'hvisken' vil kunne føre til holdnings- og overbevisningsændring. Jo mere drastisk ændringen er, desto længere tid tager det. Tilgangen kan også forlænge eller forkorte tiden disse ændringer vil tage, og nogen gange vil en forkert tilgang fra dæmonens side fuldstændig lukke muligheden ned for denne ændring, hvis der presses alt for hårdt og direkte på en meget modstridende holdning.

Succorbenoths sande kraft kommer dog til syne når han kommer i kropskontakt med et andet individ. Ved kropskontakt er dæmonen i stand til at begynde at trænge ind i offerets sind. Ved kort kropskontakt opfanges tanker. Ved længerevarende kropskontakt kan dæmonen begynde at snage i minder. Når kropskontakten foregår mellem tyndere hud f.eks. gennem et kys begynder dæmonen rigtig at kunne invadere ens sind. Dette inkluderer at rode i samtlige minder, finde skjulte tanker, traumatiske hændelser og lægge skjulte agendaer i sindet som kan trigge på forskellige tidspunkter bestemt af dæmonen.
Har man blod-til-blodkontakt med dæmonen er man så godt som fortabt til dæmonens magt. Dæmonen vil til enhver tid og på hvilken som helst afstand 'hviske' til en og læse ens tanker uden problemer. Forslagene fra 'hvisken' er også mere tillokkende end de ellers ville være. Det bliver også lettere at invadere ens sind, og det kræver mindre efter at have haft blod-til-blodkontakt. Så for Gudindens skyld så bland ikke blod med Succorbenoth!
Alle disse hændelser bliver selvfølgelig sværere for dæmonen at udføre hos folk med høj mentaludholdenhed, og man vil ligefrem kunne holde dæmonen ude efter en mental kamp med dæmonen om retten til sindet.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Usynlighed: Succorbenoth er i stand til at gøre sig selv helt aldeles usynlig og der efterlades ingen skygge. Dette gør dæmonen dog ikke uhørlig eller inkorporal. Det vil sige at selvom man ikke kan se dæmonen, så vil man stadigvæk kunne høre og støde ind i den. Dæmonen vil også fortsat blive opfanget af andre sanser, så som lugtesansen og mentale sanser.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Personlighed

Succorbenoth er en dæmon der elsker at skabe kaos og uro. Dog ikke den type kaos og uro der inkluderer ild, død og ødelæggelser. Han kan bedre lide at kaos opstår gennem ødelagte rutiner og forhold. Han nyder at bryde folks tillid og så splid mellem venner. Det bedste han ved er bare at ødelægge et lille samfund ved at sprede rygter og få dem til at ødelægge sig selv gennem misforståelser, mistillid og misundelse.
Han har ingen interesser i verdens stridigheder, og kunne ikke være mere ligeglad med konflikten mellem Lyset og Mørket. Han er kun interesseret i sig selv og sin egen underholdning og overlevelse.
Han er en meget stolt dæmon, og ser sig selv som værende en af de mere snu af slagsen, siden han ikke er en kriger på nogen måde. Han kæmper sine kampe med tungen og sindet, og det mener han at han klarer ganske fremragende. Han elsker at snyde og bedrage, og det bedste er at få spundet en løgn så troværdig, at alle hopper på den. Han elsker at stjæle identiteter og narre selv de nærmeste til at tro at denne skal fortsat er den person som de holder så meget af.
Han har på ingen måde nogen tilhørsforhold til nogen - hvert fald ikke frivilligt - og han er meget øm omkring sin frihed. Han hader alle former for fangeskab, og ensformighed keder ham så gevaldigt. Så hellere skifte en krop ud før dens udløbsdato, for at der sker noget nyt. Så længe der er nye forhold han hele tiden kan ødelægge. Når han dog har fundet sig noget underholdende, kan han godt bruge flere år på at lege med det og være meget tålmodig med sin modellering af de omkringværendes sind.
Dæmonen er meget hovmodig og stolt, og kløgtige folk har før udnyttet dæmonens selvindbildskhed. Dæmonen er også kendt for at have en svaghed for religiøse artefakter, og jo sjældnere de er, desto mere vil dæmonen lægge til side for at anskaffe sig. Hvad færre ved er dog at dæmonen er bange for katte.

Baggrundshistorie

Succorbenoth er en gammel dæmon der har brugt det meste af sin levetid udenfor Kzar Mora, da dæmonen var mere interesseret i at blande sig i de dødeliges liv og lege med dem og deres følelser. Succorbenoth blev en af de dæmoner man brugte i ammestuerne for at skræmme børnene med hvis man ikke opførte sig ordentligt eller tog steder hen hvor man ikke skulle. Den Mangearmede ville komme og tage en, eller Hviskeren I Mørket ville lede en på afveje. Han havde mange tilnavne, og siden få nogensinde så dæmonen, troede de fleste at det blot var ammestuehistorier.
En dag for omkring hundredeoghalvtreds år siden tog nogle af Isaris præster ud for at prøve at binde mange af de gamle dæmoner, som ikke have noget tilhørforhold og blot gjorde livet surt for dem som dæmonen levede omkring. Den Mangearmede var et af målene, og historierne gik at dæmonen huserede et sted i Tusmørkedalen. De endte efter mange strabadser at binde dæmonen til et lille tempel for Isari. Den eneste præst der passede templet forlod det, og ikke lang tid efter var der historier om at templet var hjemsøgt.
Templet har siden været forladt og fået lov til at forfalde. Det lille tempel er i dag fuldstændig overgroet. Enkelte unge der lever i Tusmørkedalens små landsbyer udfordrer nogen gange hinanden til at overnatte i det hjemsøgte tempel. Så selvom Succorbenoth har været bundet i mange år, har han haft noget underholdning i ny og næ. Dog kedede det dæmonen at kun have den enkelte vovemodige unge i ny og næ at lege med. Han ville gerne fri!

Under Den Første Plage blev det gamle tempel opsøgt af en desperat præst, hvis datter og kone var dødelige syge. Han forhandlede med Succorbenoth. Hvis præsten slap dæmonen fri og ofrede den sin krop, så skulle dæmonen redde konen og datteren fra pesten som hærgede landet. Aftalen blev indgået, og straks var dæmonen på fri fod igen. I skjul som præsten Eblis Orias vendte han til hovedstaden, som nærmest var på bristepunktet af panik. Præstens datter var afgået ved døden inden Succorbenoth havde formået at rejse tilbage, men konen nåede at få noget af dæmonens blod inden hun også døde af pesten. Succorbenoth bruger nu de sene timer til at ødelægge hendes sind mere og mere, og for tiden er hun et nervevrag - en skygge af sit tidligere jeg. Mange beskylder sygdommen og tabet af datteren for hendes svage tilstand. Ingen ville nogensinde kunne finde på at anklage den skikkelige præst for at kunne være grunden.

Succorbenoths frihed varede dog ikke længe. For ikke særlig lang tid siden fik en staldknægt, der arbejdede for Lysets Dronning, fat i dæmonens sande navn. Succorbenoth var rasende! Men det stærke magiske bånd tvang ham til at adlyde hvad staldknægten ønskede af ham. Nu prøver han blot at holde sig skjult som præsten Eblis Orias, og samtidig skulle adlyde en simpel staldknægts ordre.

Familie: Succorbenoth har sikkert noget dæmonfamilie i Kzar Mora
Eblis har en kone og en afdød datter

Andet

Succorbenoth er den nuværende inkarnation af dødssynden Misundelse.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Fantastisk
Smidighed: Under middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Fantastisk
Chakra: Fantastisk
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Helli
Lige nu: 1 | I dag: 9