Alethea

Krystalisianer

Status: Arkiveret

Godkendt: 21.11.2015

Antal posts: 101

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Alethea Helli Argyris
Kaldet: Al
Køn: Kvinde
Alder: 76
Fødselsdag: 18. august - 1942
Tilhørsforhold: Retmæssig Neutral
Tro: Smedana og Phoebe
Erhverv: Høvding hos sumpkentaurerne
Nuværende levested: Omrejsende - Kentaur-landsbyen
Race: Kentaur

Udseende

Højde: 235 cm
Vægt: 380 kg
Hudfarve: Lys med et gul-grønligt skær, grundet sumpen
Hårfarve: Både hendes hår og hendes hale er hvide, mens hendes hestekrop er sort
Hårstil: Det er går ned til midt på ryggen og er tit sat op i en rodet hestehale
Øjenfarve: Røde
Kropsbygning: Velbygget, og man kan også godt se hun er veltrænet
Hverdagstøj: Klæder af forskellige arter, der typisk er utrolig pyntet. Til tider er det kun nok til at dække det værste.
Ar, permanente skader, el.lign.: Alle tydelige ar hun har fået, er blevet dækket af tatoveringer, men grundet et angreb da hun var lille, er hendes venstre baghov lidt svag og kan godt begynde at gøre ondt hvis hun anstrenger sig. Dette er dog for det meste ikke et problem.
Særlige kendetegn: Hun har tatoveringer over det meste af hendes krop, deriblandt også over hendes hestekrop og i hoved. Derudover går hun altid iklædt en masse smykker og piercinger af forskellige arter. Desuden er hendes ører en smule spidse.

Magi

Magisk evne (1): Hun kan se ånder. Mange af ånderne er små og kan ikke rigtig gøre noget, andet end at hjælpe hende med at finde vej, finde ting, eller vide om der er fare på færde. Dog kan nogle af de store også også hjælpe hende i kamp, det er ikke nogle store kræfter, andet end måske at få modstaderen til at miste fodfæstet i et øjeblik eller lignende. Det kræver dog at ånderne har lyst til det.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Ekstrem gode reflekser - Hun reagerer hurtigere end normale kentaur, både når hun er i kamp, eller hvis der er noget der bliver kastet mod hende. Så ligeså snart hun ser noget ske, så reagerer hun. Dette betyder dog ikke at hun nødvendigvis er hurtig nok.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Talenter:
- Lærenem når det kommer til våben
- God leder
- God til at tage hurtige beslutninger
Svagheder:
- Kan kun lige akkurat læse og skrive
- Stædig
- Hendes venstre baghov
Interesser:
- At gå op i sit udseende
- Kamp med våben
Drømme/ønsker:At kentaurbyen for mulighed for at blomstre
Elsker:
- Sine med-sumpkentaurer
- Kæmpe med våben
- Gøre sig i stand
Hader:
- Mænd
- At Læse
- Folk der er ligeglad med lovene
Helhedsindtryk af personlighed: Alethea er både stolt og stædig af natur, men ikke uden fornuft. Hun ved godt når hun bliver nødt til at sætte sin egen stolthed til side for et bedre slut resultat. Hun holder meget af sin landsby og gør meget for at opretholde den orden der er, og er derfor ikke bleg for at være den onde. Dette gør også at hun er utrolig pålidelig og vil aldrig gøre noget der kan ødelægge kentaurernes tro til hende. Selvom hun kan virke meget seriøs, så elsker hun også at have det sjovt, selvom det primært består i at træne hendes våbenfærdigheder og gå på eventyr i Mørkets Skov.

Baggrundshistorie

Barndom: Sagnet om Helli var for mange bare en saga, en myte, noget der nok ikke er sket, men for sumpkentaurerne var det mere end det. Det var en saga alle sumpkentaurerne voksede op med som børn, og grunden var, at efterfølgeren af den modige kentaur Helli, fandtes hos sumpkentaurerne, eller i hvert fald sådan lød det, og der var ingen der satte spørgsmål ved det, for sådan havde det været ligeså længe som nogen kunne huske. Fordi det var en stor glæde for alle sumpkentaurerne, var det et stort øjeblik da Alethea kom til verdenen. Det var tydeligt at hun var et barn af Helli, med det hvide hår, så Alethea voksede op som en meget privilegeret kentaur. Hun fik også alt den nødvendige undervisning, så hun var klar på at kunne blive høvding en dag, hvis hun ville det. Så selvom hun ikke gad, lærte hun at læse og skrive de mest basale ting, og så lærte hun at kæmpe med forskellige våben, til hendes store glæde.
Fortid frem til nu: Da hun blev gammel nok, var det ikke den store overraskelse for nogen at hun overtag titlen som høvding i byen, da hun allerede fra ganske lille havde udvist interesse for at hjælpe byen på alle måder hun kunne, og hun var også en af de yngste høvdinge byen havde haft.
Værste minde: Det var engang, da hun var yngre og hun havde forvildet sig ud i områder i Mørkets Skov, hvor hun ikke havde været før, hvor hun blev angrebet. Selvom hun overlevede, var det ikke uden visse skader.
Bedste minde: Da hun blev høvding
Barndomshjem: Kentaur-landsbyen

Familie: En mor, faren har hun ingen relation til.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Over middel
Smidighed: Under middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Over middel
Kreativitet: Under middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel


Billedet fundet her
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Helli , Muri
Lige nu: 2 | I dag: 7