Ray Tayler

Krystalisianer

Status: Arkiveret

Godkendt: 23.08.2014

Antal posts: 40

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Ray Tayler
Kaldet: Ray
Køn: Mand
Alder: 17
Fødselsdag: 02.02
Tilhørsforhold: Neutral God
Tro: Lysets Dronning
Erhverv: Elev på Tywing skolen
Nuværende levested: Omrejsende - Tywing Skolen
Race: Varulv

Udseende

Højde: 178 cm
Vægt: 79 kg
Hudfarve: Gylden brun
Hårfarve:Sort
Hårstil: Kort ikke rigtig en stil
Øjenfarve: Brun
Kropsbygning: Muskuløs
Hverdagstøj: Har shorts lignede læder bukser på, ingen bluse da han hverken har lyst eller gider gå med bluse.
Ar, permanente skader, el.lign.: Ingen
Særlige kendetegn: Han altid går i bare overkrop, og hans meget nuttede brune øjne

Magi

Magisk evne (1): Flame from the Phoenix: en indre flame som løber igennem årene på ham, og som varmer ham op inden i og som han kan bruge til en kæmpe angreb, hvis det brænder på. varmen som løber igennem årene på ham gør at han ikke rigtig fryser.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Telekinese: han kan flytte ting med tankens kraft.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Personlighed

Talenter: Er god til at kontroller hvornår han skal forvandle sig til varulv.
- Stærk af hans alder.
- Hurtig
- Judo.
- Wing chun.
- Taekwondo.
- Eskrima.
- Charmerende.
Svagheder: Sølv, Kvinder der er optaget. Hans Achillius hæl hvis han bliver ramt der som varulv bliver han til menneske igen. har et behov for at hjælpe folk som nogen gange kan fører til problemer
Interesser: Naturen, kvinder, læse, meditere, og kampsport
Drømme/ønsker:At få en familie
Elsker:Naturen
Hader: Vampyre og alt andet ondt
Helhedsindtryk af personlighed:Ray er en meget hjælpsom person over for alle han snakke pænt til hans med mennesker, men er dog ikke typen der søger socialitet, han er mere en som går sine egne veje for sig selv, og for nogle folk kan han godt virke som en genert person eller en hård type.

Baggrundshistorie

Barndom:Ray var den yngste af 4 børn som boede ude i skoven på en lille gård hans familie var en familie der kende mange mennesker og havde mange forbindelser, blandet andet kende Ray's far en Munk som havde studeret kampsport. Så faren sende alle sine børn afsted for at studere det selv lille Ray som ikke kunne lærer noget som helst på grund af hans alder kom af sted, men mest af alt for at hygge sig. som den yngste af dem alle var Ray altid forkælet af sine ældre søskende, han var altid i nærheden af sine søskende fordi de betød så meget for ham de hjalp ham med alt de lærte, og de lærte ham allerede fra dagen han kunne gå hvad de forskellige former for kampsport var selvom han ikke forstod ret meget af det de sagde til ham, men Ray var glad og det var det der betød mest for hans søskende, da Ray kunne forstå hvad der blev sagt til ham lærte hans søskende ham hver især deres del af kampsporten for søskende havde hver i sær speciale i hver deres kampsport, Clooney havde judo, Clara havde Wing chun, Victor taekwondo og til sidst Laura med eskrima, og med dem til at lærer Ray noget nyt fik ham til at tilbringe meget tid sammen med dem.
Fortid frem til nu: Da Ray i en alder af 12 var begyndt at lærer meget fra sine søskende og næsten altid var sammen med dem, begynde han at smutte ud om natten selvom hans far forbød alt udvandring om natten, lyden af stilhed trak ham og han gjorde det mange nætter i streg indtil en dag hvor Ray i en alder af 14, hørte han en lyd oppe fra det træ han sad i en bevægelse bare en busk lige neden under ham som fik ham til at fryse helt, men det var ikke så meget lyden fra busken men det hyl der kom fra dyret da det stak hovedet frem. Hans forældre vågnede med det samme hans søskende ligeså, men da de opdaget at Ray ikke var der hvor han skulle have været, begik de sig udenfor for at lede efter ham.
Ray kunne hører deres kalden og råbte tilbage hvor han var, men lyden fra Ray fik ulven til at gå til angreb på Ray. træet som han sad i gjorde han den havde svært ved at få fat i ham, hans far og søskende noget at komme hen til ham inden ulven vil kunne nå ham, lyde kom fra faren og de andre søskende for at få ulven væk fra træet hvor Ray sad i, og det lykkes men ingen havde regnet med at ulven var så hurtig og straks havde den kastet sig over faren og, på få sekunder var faren flået i stykker, og død på stedet, de andre søskende var i chok de havde set deres far dø for øjne af dem, de stod helt fast låst og det tog heller ikke mere ind få sekunder for Clooney og Laura måtte lade livet. de sidste to søskende løb tilbage til huset hvor moren stadigvæk stod, men varulven var ikke alene og den anden varulv var løbet i forvejen så det eneste søskende så da de kom hjem var en mor der også lige var blevet flået op. Ray var kravlet ned fra træet og løbet imod gården hvor de andre var, de 2 varulve hjalp hinanden med at slå de sidste 2 søskende ihjel og vende så blikket imod Ray, men ide den ene skulle til at springe på Ray sprang den anden på den, hvor de sloges lidt og hvor til sidst den ene af dem forsvandt, og nu stod Ray så ansigt til ansigt med en varulv, Varulven sprang på Ray men med de færdigheder han havde blev angrebet ikke til noget, men varulven gav ikke op og den angreb igen og til sidst lykkes det på grund af Ray udmattelse, og den bed ham lige i Hælen og skulle til at forsætter bideriget da en sølv pil gennembordet og den døde på stedet, Ray rejste sig op så godt han kunne, en Mand med en hætter over hovedet kom til syne og Ray så blot på ham," taaaaa..........kk "var det eneste han nåede at sige før han besvimede, manden der havde reddet Ray tog ham med hen til det munke kloster han kende og forklarede det hele til munken om hvad der vil ske osv, og munken tog Ray til sig og lærte ham hvordan han kontrolleder sin forvandling og den kampsport han kende til. 1 år var gået og Ray havde lært det han skulle lærer, sagde munken til ham at der var en skole han havde aftalt at få Ray til at være på, fordi Ray havde ikke mere her at lærer så Ray takkede ham og bor nu på Tywing Skolen i en alder af 18 og har boet der en del år.

Værste minde:Da han så hans familie dø
Bedste minde: Hans tid sammen med hans søskende og tiden med munkene
Barndomshjem: Lille gård i skoven

Familie:
Far - død mor - død
Clooney - død
Laura - død
Victor - død
Clara - død

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Fantastisk
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Over middel
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Fisk, Venus
Lige nu: 2 | I dag: 9