Jolene Natskygge

Krystalisianer

Status: Arkiveret

Godkendt: 31.01.2014

Antal posts: 77

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Jolene Natskygge (Datter af Telma Natskygge)
Kaldet: Jolene, Sugar, Jo
Køn: Kvinde
Alder: 46
Fødselsdag: 7. Februar 1969 [i](opdateret 04.08.15)[/i]
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Chance, Nalish’ra
Erhverv: Servitrice ved ”Det Halve svin”
Nuværende levested: Dianthos - Hovedstaden (Det halve svin, og flytter nok ikke forløbe, hvis aldrig.)
Race: Halvelver

Udseende

Højde: 170 cm
Vægt: 68 kg
Hudfarve: gyldenbrun, nem til at få farve fra solen
Hårfarve: Rødbrunt
Hårstil: Jolene har relativt kort hår, som er klippet i let forskellige længder og går hende til det øverste af halsen. Det er tykt, men relativt nemt at styre.
Øjenfarve: Lyselilla
Kropsbygning: Jolene har tydeligt kvindelige former, lidt mere tydeligt end normalt. Hun er derfor heller ikke tynd, men har lidt ekstra sul på kroppen, selvom hun stadig har en pæn timeglasfigur.
Hverdagstøj: Jolene går i udfordrende kjoler, der dog alligevel er praktisk til hendes arbejde. Normalvis bære hun en lang hvid kole, som er meget nedringet, hvor der over er et grønt overklæde, som er mindst lige så udfordrende. Derover bære hun et læderkorset, som aldrig er strammet helt ind, da hun gerne skulle kunne bevæge sig rundt, men spændt nok til, at hendes i forvejen store barm bliver lidt mere fremhævet. Jolene bevæger sig hovedsageligt rundt i grønne farver. Hun bære altid et halssmykke af guld, med en rød sten i midten.
Ar, permanente skader, el.lign.: Hun har en skønhedsplet ved siden, lige under hendes venstre øje.
Særlige kendetegn: Jolene er nærmest som skudt ud af næsen på sin mor og ligner hende utrolig meget. Hendes hår er dog lidt tykkere og rødere, men der er ikke mange tegn ved hende, som peger hen mod hvem der kunne være faderen. Modermærket ved hendes venstre øje og de let spidse øre er også et godt præg. For ikke at tale om den store tattovering på hendes venstre arm af blå roser

Magi

Magisk evne (1): Sang. Jolene er udstyret med en evne, som gør at hun kan tryllebinde folk med hendes sangstemme. Det er ikke fordi hun som sådan kan tvinge dem til at gøre noget, andet end at de højst sandsynligt finder en stor interesse i hende og i enkelte tilfælde forelsker sig eller går over i en mindre besættelse (for en kort tid), dette gør at hun i mange tilfælde kan få alt hvad hun ønsker sig, da de som rammes i en kort periode vil gøre alt for hende, alt efter hvor meget deres personlighed stritter imod. De som er nemmest at tryllebinde, er mænd, da kvinderne ikke finder samme tiltrækningskræft ved hende, men mindre de er tiltrukket af deres eget køn. Evnen går ind og gør, at modtageren anser Jolene for at være endnu mere perfekt og fantastisk end hun egentlig er. Hun bruger den med jævne mellemrum på kroen, hvor hun nogle gange fungere som underholdning til gæsterne. Dette kan medføre at de meget gerne kommer tilbage, og derved sikre hendes mor flere kunder.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): -
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Talenter: Synge, danse (generelt at underholde), balancere med mange ting på en gang, lyve, charmere sig ind på folk, drikke meget alkohol (hun har fået en del træning efterhånden), udadvendt og imødekommende
Svagheder: Mænd, at følge ordre, sin familie (mor og søskende), at holde sig indenfor lovens rammer., let på tråden
Interesser: Sang og dans (skriver selv sange i ny og næh), at drikke, snakke med alt og alle
Drømme/ønsker: selv at få mange børn
Elsker: Sin familie, underholdning, musik og andet kreativt, livet som servitrice, at flirte
Hader: Ensomheden, for meget stilhed for længe, alvorlige situationer, tømmermænd
Helhedsindtryk af personlighed: Jolene er generelt en glad og utrolig udadvendig kvinde, som tydeligt hører hjemme på kroen, som hun ligeledes har boet på hele sit liv. Hun er ikke låst fast af nogen lov eller autoritet (hvis man ser bort fra hendes mor, som alligevel ikke føles som en autoritet for hende hele tiden) og nære ikke et særlig stabilt forhold til regler. Dog har hun en skjult side som er meget traditionsanlagt. For eksempel, vil Jolene højst sandsynligt følge i sin moders fodspor og aldrig blive gift. Hvad behøver hun også en mand for? Andet end når hun vil producere unge eller bare generelt hygge sig. Hun er en varmhjertet, dog meget selvstændig kvinde. Hun snakker med alt og alle, og afskyr direkte at være alene i for lang tid af gangen, eller at stilheden skal overtage. Hun er ikke direkte bange for stilhed, men hun er en hel del mere desperat efter selskab, hvis hun skulle udsættes for det!
Jolene er vokset op med sin mors mange løsslupne regler og ordsprog, som naturligvis har formet hendes syn på livet. Der er ikke noget der bare hedder at få og få, hun har altid skulle gøre sig fortjent til det og udrette noget, og et andet ordsporg betyder at man skal holde sig gode og ikke mindst mange kontakter. Jolene har derfor aldrig været genert, og er faktisk ikke helt klar over hvorvidt det kan lade sig gøre for hende at være det. Hun er sin egen herre helt igennem, og selvom hun kan fremstå som en udvidende pige, ved hun nok mere om livets mange små særheder, mysterier og galskab end mange andre i hele Krystallandet.

Baggrundshistorie

Barndom: Jolene er født ind i en stor børneflok, hos kroejeren Telma Natskygge. Det har aldrig været en stille barndom, men det har altid været en barndom fyldt med kærlighed og varme. Allerede fra dag et, var Jolene elsket højt af både ældre søskende og moder. Det mest atypiske ved familien var dog, at der aldrig rigtig så ud til at være en fader til den store børneflok. Jovist, var han derude et sted! Men ikke nogen som børnene kendte til, eller nogensinde savnede. Jolene fik senere i livet også mindre søskende, som hun elsker lige så højt som resten. Hun var vant til et kaotisk liv, med mange børn, teenagere og voksen det samme sted, larm, latter, barnegråd, råben og skrigen. Der var aldrig stille i kroen, hverken i privaten eller ude blandt kunderne. Jolene arbejdede ligesom sine søskende nede på kroen, hvor hun startede ud med at tage sig hovedsageligt af opvasken og hjælpe med at lave mad. Men som hun blev ældre og mere voksen af udseende, og ikke mindst opdagede sit, nået usædvanlige talent, kom hun mere ud blandt kunderne.
Fortid frem til nu:
Jolene elskede atmosfæren i kroen og lærte at begå sig fulde mennesker i sin hverdag. Nogle af dem var lidt for nærgående, andre så charmerende at Jolene havde svært ved at holde sig væk, mens andre bare generelt var fulde mennesker. Dog blev man smidt ret hurtigt ud hvis man startede slagsmål eller andet ballade i den grove ende. Men Jolene følte sig hjemme i det mere lunkne miljø, med grov tale, fremtræden humor, og bare generelt larm. Jolene var ligeledes ofte set, dansende rundt mellem gæsterne og da hun blev omkring de 16 begyndte hun også at synge nogle aftener, hvilket var godt for kroens ellers fantastisk kørende forretning. Jolene kommer aldrig til at forlade livet på kroen, til noget finere eller som nogen ville sige bedre. Hun hører til i det lidt skumle og lumre miljø.
Jolene fulgte dog hurtigere i sin moders fodspor end hun først havde regnet med. Hun havde altid selv været en smule løs på tråden, og fundet glæden ved at få mænds opmærksomhed, hvilket i mange tilfælde også førte til mere. Hun var naturligvis blevet gravid, med en far som hun faktisk ikke var helt sikker på hvem egentlig var. Hvilket også kunne være ligemeget. Og Telma, Jolenes mor, var ikke andet end lykkelig over sin datters frugtbarhed og at hun snart ville få et barnebarn til flokken. Jolene var heller ikke så lidt begejstret selv.

Hun havde tikket og bedt sin moder om at få hende til at glemme. Glemme alt om graviditeten og dens pludselige udfald 7 måneder senere.
Hun havde grædt som pisket, både af tabet og smerten. Men hun kunne ikke bare ligge der og havde ondt af sig selv. Verden gik videre, om end hun var med eller ej.
I dag snakker Jolene aldrig om det, og opføre sig som om det aldrig har fundet sted. At sørge bringer ikke barnet tilbage og vil alligevel aldrig ændre noget. Jolene er derfor gået tilbage til sit tidligere jeg, selvom hun er blevet mere voksen med oplevelsen.
Værste minde: Da hendes barn blev født, dødfødt. Jolene snakker aldrig om det, hverken med sin mor eller søskende. Hun opfører sig som om at det aldrig er sket.
Bedste minde: Mere eller mindre hver aften med en fantastisk god og varm stemning på kroen eller de aftener alle søskende har siddet pakket sammen i et tæppe og hørt på moderens fantastiske og vilde historier. Jolene har svært ved at afgøre hvilket minde som ligger hende tættest på hjertet.
Barndomshjem: Hovedstaden (Det halve svin)

Familie: Mor: Telma Natskygge
Far: Ukendt
6 kendte søskende fra moderens side, om der er søskendes fra faderens side er hende ukendt.
Søn: dødfødt (7 år siden)
Tvillingerne: Hellius og Hellia født 29/09/15 (1 år og 2 måneder)

Andet


credit til Stonepro på dA. Direct link

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Over middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Elendig
Kreativitet: Fantastisk
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Over middel

Mor til tvillingerne Hellius og Hellia, født 29/09/15
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Muri
Lige nu: 1 | I dag: 8