Enki Seok

Krystalisianer

Status: Arkiveret

Godkendt: 19.09.2012

Antal posts: 6

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Enki Seok Andrath
Kaldet: Den Ensomme, Vandreren, De Fortabtes Beskytter, Den Rejsende, Den Maskerede, Bjergherren, Eneboeren, Stimanden, Skovboeren, Den Usynlige, Andrath
Køn: Mand
Alder: 2012
Fødselsdag: 1/1
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Naturguderne (Avanya og Leander)
Erhverv:
Nuværende levested: Tusmørkedalen - Andrath bjerget ved Tusmørkedalen
Race: Speciel race
Uddybende om race: Bjergånd

Udseende

Højde: 198 cm
Vægt: 93 kg
Hudfarve: Huden er meget mørklødet, hvilket nærmest kunne minde om farven på jord og sten.

Hårfarve: Mørkebrunt

Hårstil: Håret når ham til nakken og er redt tilbage og er helt glat

Øjenfarve: Mahognibrun

Kropsbygning: Muskuløs

Hverdagstøj: Han har kun et skinlændeklæde viklet omkring sit liv, som bliver holdt på plads af et læderbælte. Ellers har han også en hvid maske af ben foran ansigtet. Han bærer altid et kort sværd langs siden og en stor, knortet, tyk stav. På ryggen har han tit en form for kurv, hvor han kan finde på at samle forskellige ting i. Om halsen bærer han en halskæde med forskellige rovdyrtænder.

Ar, permanente skader, el.lign.: Overalt på kroppen har han ar fra forskellige skader der er blevet pådraget bjerget, og han mangler en smule af sit venstre øre.

Særlige kendetegn: Hans krop er dækket af mange forskellige tatoveringer og ar. Hans ansigt er dækket af den hvide benmaske, hvilket er ret opsigtsvækkende. Desuden hvis man rører ved ham føles han kold og hård som en klippe.

Magi

Magisk evne (1): Forsvinde: Så længe han færdes i sit område er han i stand til at "forsvinde", hvilket minder en smule om teleportation. Han kan befinde sig hvor som helst på bjerget når han vil. Han efterlader sig ikke nogle spor på nogen måde, men forsvinder bare i den blå luft. Det er en af grundene til at man kalder ham for Den Usynlige, da han kan forsvinde og dukke op et kort øjeblik efter. Det virker dog kun i hans eget domæne, hvilket vil sige på Andrath bjerget. Hvis han forsvinder er det ikke ensbetydende med at han dukker op igen et sted, men at han trækker sig ind i bjerget igen.

Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Terrakinese: Han er i stand til at mentalt kontrollere jord og sten i alle dens forskellige former der kan findes på Andrath bjerget (mineraler, metaller, jord, støv, sten o.l. ikke planter). Denne evne fungerer ikke udenfor hans område, hvilket vil sige på Andrath bjerget. Han kan også forstå jorden og "tale" med den for at få information om hvad der foregår på bjerget. Træder han udenfor bjergets område er jorden "død" for ham, og han har ingen form for kontrol over den.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Personlighed

Talenter: Vandre, klatre, svømme, enorm god balance, sprog, defensiv kamp

Svagheder: Jage, slås, godtroende, hidsigt temperament

Interesser: Bjerget, naturen, mennesker

Drømme/ønsker: At få menneskerne til at leve i harmoni med Andrath

Elsker: Naturen, bjerge, sten, skove, dyr, vind, regn

Hader: Minedrift, skovhuggere, jægere

Helindtryk af personlighed: Han er meget rolig og man ser ham sjældent skynde sig. Han er meget jordnær og har måske lidt en personlighed som en klippe. Utrolig stædig og svær at få i gang. Han er dog meget hjælpsom, da han er de fortabtes beskytter, og han agerer gerne som vejviser for dem der er faret vild. Han er dog også meget fordomsfuld og hader folk der skader naturen og kan godt finde på at føre dem på vildspor. På den måde kan han godt være ondskabsfuld. Generelt er han dog meget venlig, og selv som skovhugger eller lignende kan man få hans hjælp ved at bedrage ham, da han er meget naiv. Hvis bare han ikke finder ud af at man er en skovhugger eller lignende, så skal man ikke frygte Andrath bjerget. Man skal dog passe på med at narre ham, fordi finder han ud af det, bliver han så rasende at han vil hade dig resten af dit liv, og du vil kunne forvente mange uheld på Andrath bjerget hvis han opdager dig. Ligeledes hjælper det meget at gå i flok, da han ikke bryder sig om for mange mennesker, da de vil have større mulighed for at se ham dukke op og forsvinde igen, hvilket han ikke bryder sig om, af en eller anden underlig grund. Han er dog ikke fordomsfuld overfor racer, da han simpelthen ikke kan se forskel på dem. Han er også meget nysgerrig, hvilket kan være en begrundelse for at man også kan se ham strejfe rundt udenfor hans tildelte område.

Baggrundshistorie

Fortid: Ånder er ikke nogen som mange tager særlig højtideligt. De er skabninger fra den oprindelige tid, den gang hvor alt blev til. Den gang hvor alt var ungt og friskt og endnu uberørt og uspoleret. Hele verden var ren og uskyldig. Ligeledes var Andrath. Andrath var et mægtigt bjerg på den sydlige side af Tusmørkedalen, og han skyggede over dalen og sænkede dalen i et mystisk tusmørke. Det var den gang vor Andraths ånd endnu levede dybt inde i bjergets hjerte. I de unge dage hvor alt endnu var harmonisk.
Et onde ramte dog det mægtige bjerg, som drev ånden ud for at fordrive ondet der blev pådraget det mægtige bjerg. En smerte der stak ånden som en syl i hjertet. Som om hjertet var blevet flået ud af klippesiden og holdt dunkende op mod solen for at blive ofret. En smerte der nærmest var uudholdelig. Minedriften blev den kaldt. Lige meget hvor meget Andrath Jordryster skælvede og lukkede flere minegange til med klippeblokke, så fortsatte de med at grave efter rigdommene i bjergets indre. Da en af mineskakterne var blevet for dyb så minearbejderne en mand i lændeklæde, arret, med en stav og en hvid benmaske, med en brændende lampe i den anden hånd komme fra bjergets indre. Hans skridt fik hele skakten til at skælve og folk flygtede. Enki Seok Andrath var åndens navn. Åndens raseri kendte ingen ende på det tidspunkt, og ånden skabte enorm ravage. Den mægtige skakt blev lukket med enorm dramatik. Ikke alle mennesker var lige heldige, men de fleste slap fri. Enki Seok havde været så rasende, og da han kom ud til dagens lys og sendt et stenskred efter minearbejderne og lukket mineskakten faldt han på knæ og græd. Han græd så hjerteskærende over det onde der havde ramt ham. Han var nu bjergets vogter. Han kunne mærke bjergets smerter, men han kunne ikke gøre alt imod det. Han var kun en bjergånd.
Sådan har hans tilværelse været lige siden. Prøvet at standse de skader der blev gjort mod det mægtige bjerg. Dog fandt han også en glæde i livet ved at hjælpe rejsende der var faret vild, eller havde behov for hjælp til at komme over passet mellem ham og de nærliggende bjerge. Ligeledes begyndte han at undre sig over verden væk fra sit bjerg, hvor han mærkede hvor svag han egentlig var, men dog ikke svækkede hans nysgerrighed, men blot endnu mere lyst på at opdage verden, med deres gode og dårlige sider.

Værste minde: Da minedriften startede i Andrath bjerget

Bedste minde: Se et barn plante et agern i jorden ved foden af bjerget

Barndomshjem: Andrath bjerget ved Tusmørkedalen


Familie: Han har ingen forældre. Det han ville betegne som søskende er andre ånder. Han har flere børn og børnebørn som han har fået gennem tiden, men ikke nogen som han direkte kender til.

Andet



I am the mountainy singer-
The voice of the peasant's dream,
The cry of the wind on the wooded hill,
The leap of the fish in the stream.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Fantastisk
Smidighed: Under middel
Fysisk udholdenhed: Fantastisk
Kløgt: Under middel
Kreativitet: Elendig
Mental Udholdenhed: Over middel
Chakra: Over middel


I am the mountainy singer-
The voice of the peasant's dream,
The cry of the wind on the wooded hill,
The leap of the fish in the stream.
- Joseph Campbell
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Blæksprutten, Muri , Mong
Lige nu: 3 | I dag: 10