Conrad Gregowitch

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 10.04.2011

Antal posts: 8

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Conrad Gregowitch
Kaldet: Greg
Køn: Mand
Alder: 34
Fødselsdag: 5 Februar.
Tilhørsforhold: Kaotisk God
Tro:
Erhverv:
Nuværende levested: Omrejsende - Intet fast sted da han vandre rundt
Race: Nordfolk

Udseende

Højde: 195 cm
Vægt: 97 kg
Hudfarve: Næsten hvid når den dog kan ses af bare snavs
Hårfarve: sort blåligt
Hårstil: Kort skåret med en kniv og ikke særlig præcist
Øjenfarve: Lyse blå
Kropsbygning: Kraftig
Hverdagstøj: Jern beslåede lædder støvler og rejse træt lædder vest og hoser. Med indsyet brynjeringe. Hans rustning er sort og blankpoleret og han har en rimelig størelse økse i den ene hånd og et bredsværd ved bæltet. over hans venstre arm hænger der et tungt skjold og hans hovede er dækket af en en hjelm så un øjnene er synelige.
Ar, permanente skader, el.lign.: Conrad har mange ar men der er flere rigtig grimme. Den ene er omrking hans hals som om den havde været skåret over og et andet sidder lige under det venstre øje og ser rimelig nyt ud da det stadig er rødt og svagt opsvulmet.
Særlige kendetegn: Han er af nordisk afstamning som nemt kan ses selv under al snavsen. Hans hår er sort og hans hud er hvid. Han kraftig og høj og er bygget som en nordlændinge hvilket han også er og så har han et ar under det venstre øje

Magi

Magisk evne (1): Han har en medfødt evne der kan sætte ham i berserk. Hvor hans smerte tærskel bliver næsten ubgrænset på grund af hans sinds tilstand. For kort stund på et par minutter Når han bliver normal kommer alle smerterne dog tilbage. Dog kan den også virke for godt da han ikke kan se bort fra ven og fjende.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Magisk evne (2): Han har ingen andre evner.
Dygtighed til at kontrollere evne: Passiv evne

Personlighed

Talenter: Conrad er en fighter. Hans hårde styrke træning og hans lange årig erfaring gør ham dødelig med de fleste våben i hånden, Og så er han god til at spille på fløjte som han gør tit.
Svagheder: Conrad er en smule naiv og tror ofte på folk. Også selvom de måske ikke ser alt for vennelige ud. Han er også hissig som bare fanden og tænker sig sjældent om.
Interesser: Conrad intressere sig for kamp og musik og kombinere det engang imellem da han fløjter ret ofte mens han slås. Dog siger han heller ikke nej til en øl når han for muligheden. Hans store intresse er dog at hjælpe folk lige meget hvad det nu koster.
Drømme/ønsker: Han har ikke rigtigt nogen ønsker ud over at tjene sin egen somvitighed.
Elsker: Fred og en god kold øl
Hader: Uretfærdighed og forbrydere
Menneskeforhold: Conrad bryder sig ikke specielt meget om selvskab og plejer at holde sig væk fra samtaler hvis muligt.
Andet omkring personlighed: Conrad er meget indadvendt og bryder sig ikke specielt meget om selvskab. Dog kan han udemærket godt klare det hvis det altså er nødvendigt. Dog vil han nok ikke være specielt høflig over folk

Baggrundshistorie

Barndom: Conrad er født på en gård oppe nord på hvor han arbejde fra helt lille af. Han har været vandt til hårdt arbejde og da han fyldte femten gav hans far ham sit første sværd som det nu hørte sig til. Hans onkel lærte ham at slås da hans far året efter faldt ned fra en klippe. helt indtil han fyldte atten lavede han ikke meget udover at han arbejde i marken og trænede våbenbrug når han havde fri
Fortid frem til nu: Han blev trænet til han fyldte nitten og sluttede sig så til Lysets dronnings hær hvor han efter tre år deserterede og fuglte sin egen somvitighed som hans leder. Og har siden da drevet sig selv vidt omrking og gjort alt hvad der var i hans magt for at hjælpe dem som han mente trængte til det. For nygelig rykkede han syd på og rejser nu rundt i hele landet for at udfører hvad han nu finder passende.
Værste minde: Hans fars død oppe i fjeldet
Bedste minde: Hans bedste minde er fra hans femten års fødselsdag hvor han fik sit sværd.
Barndomshjem: I nærheden af Jorheim på en lille gård

Familie: Far: Norias Gregowitch Død. Mor: Zarinka Gregowitch Død. Onkel: Gromnir Gregowitch Uvidst om han er død.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Tatti
Lige nu: 1 | I dag: 11