Alexander Schwartz

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 09.02.2010

Antal posts: 494

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Alexander Schwartz
Kaldet: Han bliver generelt aldrig kaldt andet end sit navn.
Køn: Mand
Alder: 19
Fødselsdag: 17. August
Tilhørsforhold: Retmæssig Ond
Tro: Zaladisme
Erhverv:
Nuværende levested: Obsidianøerne - Alexander er blevet sat til at agere assistent for en mørkets kriger ved navn Spike, og følger derfor ham.
Race: Menneske

Udseende

Højde: 172 cm
Vægt: 70 kg
Hudfarve: En let lys brun farve.
Hårfarve: hvidt hår
Hårstil: Hans hår har en temmelig god længde og er lettere vildt i det.
Øjenfarve: Hans øjne er normalt begge blå, men når han bruger kræften i sit venstre øje bliver det blodrødt.
Kropsbygning: Normal
Hverdagstøj: Alexander har på grund af sin familie altid haft pænt tøj, han er næsten altid iklædt skjorter og sorte bukser, men det ved hans beklædning som altid kendetegner ham er hans lange frække, den er i sort med diverse sølv afmærkninger, og ved hver skulder er der et kridhvidt kort, han har også altid et par fine hvide handsker på.
Ar, permanente skader, el.lign.: Over hans venstre øje er der et rødt pentagram, og en streg fra pentagrammet løber ned over hans øjne og slår et enkelt zigzag. Det samme aftegninger er begyndt at dukke op ved hans højre øje også

Magi

Magisk evne (1): Anti-stof
Alexander Kan fra korset i sin venstre hånd udlede et stof som han har navngivet anti-stof, og det er en ufattelig skadelig substans. Alexander kan samle klumber af dem i sind hånd og derved slynge dem imod sin modstander hvor de sprænger i luften idet de rammer. Den anden egenskab substansen har er at når den kommer ind i kroppen vil den påføre rigtig stor skade, da den langsomt nedbryder cellerne i området, i sig selv er det ikke fatalt men hvis der bliver indført store mængde til vitale dele af kroppen kan det være temmelig farligt for vedkommende, oftest er det dog bare at lade kroppen regenerere sig selv, selvom det vil være temmelig smertefuldt indtil da. Alexander kan samle sine hænder i en bøn og derved vil hans højre hånd nu også være dækket af anti-stoffet, dette kan dog kun gøres i en begrænset periode da det ellers vil begynde at nedbryde hans anden hånd. Alexander kan udover dette også dække sine arme med sit antistof og tvinge det ind i en solid form, det ligner nærmest en gotisk blodrød rustning, og hans fingrer går ud i kløer, han er igang med at træne sig selv i at kunne skabe lidt andre forme, fx at antistoffet er en lang klinge, men det er ikke altid det går, og det er sværere at holde substansen i den solide form når det ikke bare lægger sig omkring hans arm. Når anti stoffet er i sin solide form er det praktisk talt usårligt.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Unholy Eye
Alexander's venstres øje er specielt, hvilket er i direkte kontakt med de røde afmærkninger omkring hans øje, når han aktiver det lukker han sit andet øje i, hans øje bliver rødt, og hans reaktions evne forstærkes kraftigt, og praktisk set ingenting kan undgå hans syn, desuden så kan øjet bruges til at skanne et område med en radius på 100 meter efter eventuelle modstandere, denne anden evne kan også fokuseres på en specifik person og det gør det derfor muligt for ham fuldstændigt at analysere sin modstander, vedrørende, gamle skader og lign. svage punkter bliver hurtig opdages og han er kendt for at lave en rapport på sin modstander hvor han rangere tingene på en skala fra 1 - 10
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Personlighed

Talenter: Alexander er et meget intelligent og fattet menneske, og hans analytiske evner er fantastiske, han er kendt for at læse folk som han møder som en åben bog.
Desuden er han kendt for at være ufattelig god med sin kåre
Svagheder: Nærkamps personer med våben kan give ham store problemer, desuden har han problemer med folk der har er kraftigt beskyttet af rustning.
Interesser: Folk som er svære at gennemskue interesserer ham kraftigt.
Drømme/ønsker: Han håber på at blive en mørkets ridder en skønne dag
Elsker/Hader: Alexander hverken elsker eller hader noget specifikt.

Andet omkring personlighed: Alexander har altid været kendt som et roligt og fattet menneske og allerede fra en tidlig alder vidste han en stor intelligens, han kan forholde sig rolig selv under heftigt stressede situationer og taber praktisk talt aldrig fatningen, dog har han lidt af en svaghed overfor piger, specielt kønt klædte piger, for selv elsker han også tøj, hatte og diverse andre accesories. Han er da også tit blevet kaldt charmerende, men så igen den solide penge pung der sidder på ham har også en god del med det at gøre. Alexander har dog også en lettere dyster side, han elske at torturere folk, og gør det med en så kynisk og rolig en holdning at man direkte skulle tro at han var psykotisk, han griner ikke engang, han har bare et uhyggeligt smil og et skræmmende glimt i øjnene når han får chancen. Han er oplært i den rette etikette og tiltaler altid sine overordnet og ældre pænt, selv om det så er en fjende.

Baggrundshistorie

Barndom: Alexanders barndom var vel på mange punkter normalt, det første der dog var besynderligt ved denne knægt var pentagrammet over hans venstre øje, og endnu mærkeligere var det dog at det voksede og dækkede mere og mere af hans venstre ansigt, indtil en skønne dag hvor det bare stoppede med at sprede sig, hvilket var i omkring alderen af 5, og det var cirka også i denne alder at der var et par drenge som besluttede sig for at drille ham, og Alexander var også temmelig lille af sin alder, de gav Alexander en god gang tæsk og gjorde diverse lede ting ved ham, men Alexander lod det ske og gjorde ikke noget modstand, indtil at alt da var planlagt. En dag Fangede Alexander en af drengene og gjorde nogle forfærdelige ting ved ham, og det er ihvertfald sikkert at sige at de 2 aldrig nogensinde rørte ham igen. da han blev 7 bekyndte der at komme mange flere afmærkninger og de spredte sig kraftigt og hurtigt. Det var nu på hans venstre arm og krøb ned ad hans venstre arm for skulderen og specielt i den sidste periode var det yderst smertefuldt, til sidst samlede det sig i et kors lign. punkt i midten af hans håndflade og denne aften glemmer Alexander aldrig, det var noget af det mest smertefulde han nogensinde har oplevet.
De næste mange år forholdte sig roligt, selvom hans onde natur havde udviklet sig fra da han var lille og nu begyndte det at gå ud over diverse tjenere, ja for ser du hans far var en meget velhavende mand, han var en tidligere Mørkets ridder men var blevet gammel og pensioneret, og han så nu gerne at hans søn videreførte denne arv, så Faderen kæmpede meget for at få sin søn optaget som en mørkets kriger, hvilket desværre ikke var muligt på det pågældende tidspunkt, dog valgte faderen i stedet at bruge tiden på at træne alexander op, hans tid gik nærmest alene med at træne og perfektionere sine færdigheder og sine evner og Alexander var nu 11 år gammel.
Herefter valgte han at studere alt muligt kraftigt, han studere taktikker psykologi alt muligt viden skulle ind i hans lille hoved, og specielt en ting fangede i særdeles hed hans interesse, nemlig en kåre. Han elskede ynden ved dette våben og øvede mindst 3 timer dagligt med den, hvilket også har medført at han i dag er en særdeles habil sværdkæmper, denne tid fokuserede han meget på at lære hvordan han kunne effektivisere sin evne, og når han ikke trænede sin færdigheder med kården og sine intellekt så trænere han sine evner.
På hans 16 års fødselsdag var det dog lykkedes for faderen få lavet en aftale, Alexander skulle agere assistent for en mand ved navn Spike som var en mørkets kriger, og det kunne måske så blive aktuelt senere for ham at blive en mørkets kriger selv, så Alexander gjorde sig klar til at tage af sted for at finde denne Spike, hvilket i sig selv viste sig at være en temmelig besværlig opgave selv for ham, dog inden han tog af sted kom hans fader over til ham og rækte en kåre i en smuk skede, den havde tilhørt faderen selv og var praktisk talt perfekt, de smukke sølv mønstre på parer bøjlen, klingen, skeden alt ved dette våben var mageløst, og så tog hans ellers afsted for at finde Spike.
Værste minde: Den nat hvor han fik afmærkningen i sin hånd.
Bedste minde: Selvom det stadig er et meget nyt minde var glæden fantastisk da faderen valgte at beære ham med den smukke kåre som han stadig har ved sin side
Barndomshjem: Hans far ejer et smukt hus i byen.

Familie: Hans far som stadig bor i byen, men hans mor kender han dog intet til.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel

Alexander er blevet lidt mere voksen ;)
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Blæksprutten, Helli
Lige nu: 2 | I dag: 4