Qeos

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 02.09.2009

Antal posts: 41

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Qeos
Kaldet: .
Køn: Mand
Alder: 24
Fødselsdag: 1 December
Tilhørsforhold: Kaotisk Ond
Tro: Ateist
Erhverv:
Nuværende levested: Omrejsende - Lidt overalt.
Race: Menneske

Udseende

Højde: 193 cm
Vægt: 84 kg
Hudfarve: Brun
Hårfarve: Mørkebrun
Hårstil: Går ham til skuldrende, og sidder altid løst.
Øjenfarve: Grønne
Kropsbygning: Veltrænet. Han er ikke overdrevet muskuløs men godt i form.
Hverdagstøj: Skulder panser på den venstre skulder, Mavebælte som dog er støbt i metal til at forhindre kritiske skader omkring nederste del af torso. Ligeså har han to plader langs hver ende af hoften til at beskytte disse områder af kroppen. Han bærer derudover et mørkeblåt slag om livet og ned til fødderne, som mange vil betegne som en stor kilt. Han bærer altid sin hjelm på, som er støbt af et hvis elverfolk han engang stødte ind i, og den skulle beskytte yderst godt imod slag imod hovedet, og derudover dækker den også hans ansigt. Det samme gælder for hans skjold og spyd som begge er af samme hårdt metal og har samme effekt. alle hans rustningsdele er meget lette.
Ar, permanente skader, el.lign.: Han har adskillige ar på øvre del af torso og ansigtet, hvor han har fået 4 sår, hvor 1 af dem nægter at heale fordi at spydspidsen der borede sig igennem hans ene side af munden blev drejet, og dermed er det konstandt åbent.
Særlige kendetegn: Hans hjelm og hans slag.

Magi

Magisk evne (1): Kan kommunikere og kontrollere dyr uanset hvilken slags. Han kan kontrollere højest 2 af gangen.
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Kan gøre sig usynlig, bare uden videre, det er ikke en evne der trækker på hans kræfter. Han kan forholde sig usynlig intil at han laver en offensiv handling, eller hvis han bliver ramt af smerte efter telekinese. Han kan sagtens røre ting, hoppe og danse i usynlig tilstand men han er kun usynlig når han ikke er offensiv, hvis han f.eks stikker ud efter en i usynlig tilstand kommer han pludselig til syne igen, så man kan sige at han kan være usynlig selv i en kamp, så længe at han ikke gør nogle udfald, eller bliver ramt af noget eller nogle.
Dygtighed til at kontrollere evne: Mesterlig kontrol

Personlighed

Talenter:
Hurtig kamp, han formår at køre kort proces.
Udholdenhed, hans mange gladiator kampe har givet ham hård hud på hele kroppen.
Er stærk både psykisk og fysisk, han er ikke arrogant men ser sig gerne bedre stillet end andre.
At kontrollere sig selv, han har altid en stor ro over sig selv. At læse sin modstander. Gode reflekser
God tid at ride.

Svagheder: Hans hurtige fremgang i kamp kan godt føre til problemer hvis der lige er noget der går galt.
Dårlig taber. Hans umenneskelige opførsel i kamp og hungeren efter at høre modstandens skrig af smerte gør ham blind for fornuft.
Er frisk på alle former for opgaver, ligeglad med risiko og konsekvens, de mange kampe i Arenaen har lært ham at man kun har en ting at miste, og det er livet, hvad han ikke satte så højt.
At blive ydmyget, så tænker han ikke klart, og har ikke kontrol over sig selv.
Interesser: Kamp, fægtning, kamp med skjolde og sværd, alle slags kampe og dueler. Udfordringer, han udfordre konstant sig selv og søger nye udfordringer. Samtaler der ikke er kedelige. Spænding.
Drømme/ønsker: Intet der ikke er opnået.
Elsker: Hans spyd, der gennem tiden har taget mange liv. Hans hjelm, generelt hans rustning. Kvinder men han er meget kræsen, er de kedelige bare en tand af et sekund er det ikke godt nok. Smagen af modstanderens blod i enden af en kamp, der var ikke noget der bekræftede en sejr bedre. Adrenalin kicket i en kamp. Ære. Udfordringer
Hader: Kedsomhed, rutine, at sove, at spilde tid. Nederlag. Hån, Ydmygelse. Kujoner, Æreløse og principløse folk.
Andet omkring personlighed: Qeos er en meget stille og rolig fyr. Han er grundet hans erhverv meget stilfærdig og forsøger altid at opkræve så lidt mulig opmærksomhed som overhoved muligt og besøger derfor sjældent huse og ejendomme men fortrækker at være udenfor da han også er et udendørs menneske. Han er rastløs, han har ingen faste rutiner og sover sjældent. Når han gør det er normalt når søvnen og trætheden virkelig presser på og da sover han hvor han nu finder det bedst. Han er livlig på arbejdet, men formår ellers at være stille og rolig.

Baggrundshistorie

Barndom: Qeos er vokset op i en Arena i syden. Da han var spæd blev hans far dræbt under kampe med nogle landevejs røvere, og moren døde kort tid efter og Qeos blev da solgt som slave til Arenaens folk. Han blev opdraget i en krigers billede, gjorde han ikke som der blev sagt fik han et stokkeslag, skete den anden gang fik han 10 og næste gang fik han 20. Han blev opdraget uden kærlighed, men kun med tanken om at han skulle kunne kæmpe for sit liv når det gjaldt.
Fortid frem til nu: Første kamp var som 7 årrig imod to sultede hunde, og det var der at han opdagede hans første evne og dyrene gjorde han ikke fortræd overhoved. Siden da blev han også trænet i den evne da Arena folkene så noget godt underholdning i det og hans næste kamp foregik med et vildsvin ved sin side imod 3 børn på hans alder. Kampen endte dog hurtigt. Han havde ubevidst gjort sig selv usynlig og imens at børnene havde set sig forvirret om, havde vildsvinet angribet og Qeos gjorde det af med den sidste. Siden da blev han udelukkende trænet i kamp med hans evner og fik først igen en kamp som 16 årig, hvor han var skænket den rustning og det tøj han bærer den dag i dag, bortset fra hjelm og spyd. Da han efter mange kampe med flere kritiske udfald havde formået at overleve fik han tjent sin frihed og fik udbetalt en god sjat penge, hvorefter at han tog ud i verdenen og endte hurtigt som lejesoldat og senere ”Alt muligt mand” som var specialiseret i at løse alle tænkelige opgaver, men med det krav at de skulle betales 100 jader inden at han ville begynde på opgaven. Siden da har han gjort sig i forskellige opgaver, han har dræbt, stjålet, nedbrudt, bedraget krystalisianere. Han mødte på et tidspunkt nogle elvere under en opgave hvor han bare skulle fragte nogle vigtige dokumenter og efter at havde gjort en tjenneste fik han foræret et spyd, hvis metal var så hårdt at det ikke kunne smedes om, og med en lethed som næsten var usandsynligt let. Han fik også en hjelm hvis metal var det samme som spyddet og havde samme effekt.
Værste minde: Da han med 3 pile i brystet og et halssnit var meget tæt på at dø, og siden var blevet gjort nar af i Arenaen hvor han blev kaldt den hovedløse, opkaldt efter halssnittet han var offer for, som dog ikke havde været meget mere end 1 centimeter ind.
Bedste minde: Da han fuldførte sin første opgave efter at han havde fået hjelm og spyd.
Barndomshjem: Arenaen.

Familie: Far – Død. Mor – død.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel

Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 1