Duzzel

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 31.08.2006

Antal posts: 76

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Duzzel
Kaldet: Han har ingen som sådan, men folk har det med at komme til at kalde ham Duzzie, eller Duzzie-pus, og det HADER han
Køn: Mand
Alder: 19
Fødselsdag: 31/12 (klokken 23:59)
Tilhørsforhold: Kaotisk Neutral
Tro: Ingen som sådan, men skulle det være noget, ville det være Zaladisme
Erhverv:
Nuværende levested: Omrejsende - ] Her og der… han leder stadig efter et fast bosted.
Race: Speciel race

Udseende

Højde: 170 cm
Vægt: 25 kg
Hudfarve: Blålig hvid

Hårfarve: Sort som den sorteste nattehimmel

Hårstil: Let kortklippet og lidt pjusket at se på.

Øjenfarve: isblå… klar og frossen at se på

Kropsbygning: MEGET spinkel! Ingen muskler kan ses, og han ser heller ikke fed ud på nogen måde..

Hverdagstøj: en hvid, løs skjorte med en kongeblå vest udenpå. Denne vest har et form for slæb ned bag, ned under knæhaserne. han bærer et par marineblå tights, og udenpå dem nogle helt lyseblå shorts.. hans fodtøj består af nogle kortskaftede støvler i en mærkværdig lilla kullør.. og så bærer han for tiden ofte et halstørklæde, ligeså i blåt.

Ar, permanente skader, el.lign.: Han har et langt ar hen over brystkassen fra da han var lille og kom op at slås… - han tabte…

Særlige kendetegn: Selv om han er så spinkel og vattet, kold at se på, så er der noget ved ham, som gør ham helt utroligt smuk. Noget lidt mystisk – når han altså ikke lige er helt oppe at køre af hysteri. Derud over, er hans blod blåt, det samme er hans tunge og alt andet, som normalt ville have en rød farve takket være blod i den menneskelige krop.

Magi

Magisk evne (1): Han kan fremmane det der svarer til vaniljeis.. xD men han kan overhovedet ikke styre det.
Dygtighed til at kontrollere evne: Ingen træning

Magisk evne (2): Ingen magisk evne

Personlighed

Talenter: Han er en dygtig sværdkæmper – en af de bedste! – hvis han da havde kunne løfte sværdet altså… ellers kan han ikke rigtig så meget andet… han synger godt, men det er langt under hans værdighed at indvige sig i sådanne ritualer.

Svagheder: Han er svag! MEGET svag! før i tiden var hans magi stærk -nærmest uovervindelig, men da han blev fordrevet fra sit land, kunne han ikke bruge dem mere... han er derud over meget nem at hidse op. Han er så også panisk bange for kvinder, ikke for dem i kamp, men kærlighed og kærtegnelser, han frygter det over alt andet...

Interesser: At hundse rundt med andre og få sin vilje

Drømme/ønsker: Inderst inde.. ja, der ønsker han vel egentlig bare tryghed omkring sig? Men på det ydre, vil han have magt og… mere magt?

Elsker: Magt… magt… magt… og mere magt? - og sig selv.

Hader: Kvinder! han hader kvinder og nærkontakt.. især når det er nærkontakt fra kvinder.

Andet omkring personlighed: Han er en egoistisk lille hidsigprop, som flipper ud over ikke ret meget.

Baggrundshistorie

Barndom: Som barn levede han meget sky fra omverdenen… hans far var hård, men dog retfærdig. Hans mor var den som viste ham mest kærlighed.
Han skændes ofte med prinsessen (se fortid frem til nu) og de kom ofte op at slås, hvor prinsessen oftest vandt. Prinsessen som var meget kærlig, kunne godt lide at kramme andre, også Duzzel… men han hadede det som pesten, deraf stammer hans frygt for kvinder

Fortid frem til nu: Han boede i et land langt herfra, en anden demention (har fået lov) Hvor hans fader og moder reagerede et land, sammen med En anden konge og dronning. Han er ene barn, og er opvokset med hårde ord, men dog meget kærlighed fra sin smukke mor. Det andet kongepar, havde en datter, som var smuk som dagen var lang, men Duzzel kunne ikke døje hende, og han foragtede hende som pesten.
Denne prinsesse, opvokesede i den sydlige, varme, del af landet, hvor hun var elsket af folket... Duzzels had til hende, voksede og voksede, og da de blev ældre, og deres forældre gik bort, var planen, at de to skulle gifte sig, og regere landet sammen. Men Duzzel, som var magtsyg og grådig, nægtede og landet blev splittet i to.
Mange år var der krig mellem syden og norden, men til sidst, fik sydens dronning/prinsesse, fordrevet Duzzel ud af landet, sendt ham til en anden dimention, hvor han ikke kan bruge sine stærke magiske kræfter, men må klare sig selv med sin råstyrke, som ikke er ham til stor gavn da han er så svag.

Værste minde: Hans første kys – det glemmer han aldrig!

Bedste minde: Da han fik overdraget landet i sin varetægt, til trods for det blev splittet op

Barndomshjem: Et slot i midten af hans hjemland, senere hans eget slot oppe nord på (stadig i hans hjemland) ((Har fået lov ;) )

Familie: Han havde en mor og en far, men de døde begge to i krig… Man kan vel også sige, at den anden dronning, og den anden konge var en form for forældre, men kun reserve… prinsessen var hans forlovede helt fra spæd, men han betragtede hende aldrig som noget i sit nærdværd, var bare fjentlig

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel


Base fra: http://www.bunnystick.com

Forhenværende prins... men nu, forladt til sig selv...

"I wish i never loved you..... I wish i didn't care..."
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu:
Lige nu: 0 | I dag: 1