Vanessa Nanaluke

Krystalisianer

Status: Inaktiv

Godkendt: 03.09.2006

Antal posts: 107

Grundlæggende Oplysninger

Fulde navn: Vanessa Masaia Nanaluke
Kaldet: Ness, Nessa, Van.
Køn: Kvinde
Alder: 24
Fødselsdag: 25. juni
Tilhørsforhold: Sand Neutral
Tro: Isarisme
Erhverv:
Nuværende levested: Omrejsende - En lejlighed i byen.
Race: Menneske

Udseende

Højde: 175 cm
Vægt: 67 kg
Hudfarve: Vanessas hud er sjældent bleg – lys i løbet af vinteren ja, men sjældent bleg. Om sommeren er hun altid solbrun.
Hårfarve: Sort med et meget mørkebrunt skær.
Hårstil: Vanessas hår går til over brystet og krøller en smule. Specielt efter et godt regnvejr kan hendes hår næsten virke fuldstændig som burde det have siddet på et får.
Øjenfarve: Meget klar, næsten unaturligt klar mosgrøn.
Kropsbygning: Af kropsbygning er Vanessa egentlig spinkel og hun har altid været utrolig tynd, men efter at have fået arbejde på en kro har hun taget godt 10 kilo på, så hun nu har opnået en almindelig kropsbygning med talje, hofter, bryster og hvad der hører til.
Hverdagstøj: Vanessa ses ofte bærende lange skørter i jordfarver såsom mørkegrønne, brune og mørkerøde nuancer. Tilhørende bærer hun en corsage og en hvid skjortebluse under.
Ar, permanente skader, el.lign.: Vanessa har i sig selv ingen permanente skader. Hun har et mærke som er to halv-cirkler der næsten rører hinanden på højre skulder, der lyser efter hendes humør, en lille souvenir, som hun helst vil glemme, hvor kom fra. Derudover har hun selvfølgelig almindelige ar på knæ og ben fra dengang hun var en lille frisk pige, der klatrede i træer.
Særlige kendetegn: Vanessa kan kendes på de karakteristiske grønne øjne, sit tænksomme, somme tider plagede ansigtsudtryk.

Magi

Magisk evne (1): Kan forvandle sig til alle landlevende dyr(deriblandt også mennesker, men kun dem hun har set), og fugle. Hendes favoritskikkelse er en sort siameserkat. Kendetegn til hende, når hun er et dyr, er at pels/fjer altid er mørkt, og at øjnene er gennemtrængende og grønne. Udover det, er mærket på hendes skulder, afmærket ved at der ikke er nogen pels på stedet. Hendes plejefar kaldte den altid ’camuflageevnen.’
Dygtighed til at kontrollere evne: Veltrænet

Magisk evne (2): Vanessa er tankelæser, men hendes evne er meget stærkere, end hos den traditionelle tankelæsningsevne, da den har udviklet sig i de sidste seks år på grund af diverse stimuli, der har gjort den stærk. Evnen indbefatter både læsning og afsending af tanker, minder og erindringer. Hun kan udover det gå ind og undersøge det område hun står i for tanker der tidligere er tænkt der. Generelt kan hun høre alle indenfor to kilometers tanker, medmindre hun filtrerer det hele fra i sit hoved.
Dygtighed til at kontrollere evne: Middel

Personlighed

Talenter: Vanessa ser sig selv om en meget diplomatisk person, som har let ved at sætte sig ind i andres følelser, jf. sin tankelæsningsevne. Dette tager hun dog ikke speciel ære i, da hun mener, at det er at snyde. Derudover er Vanessa hamrende intelligent.
Svagheder: Evnen til at læse tanker gør somme tider Vanessa distræt og fraværende, somme tider giver den hende ligefrem skizofrene træk udadtil. Det er tit sket, at hun har været nødt til at lukke sig inde i sin lejlighed, slukke alt lyset og meditere i det, der sagtens kan være op til flere dage, for overhovedet at kunne overskue sit liv.
Vanessa er dårlig til at holde på sine romantiske interesser. Hun er efterhånden ved at acceptere, at hun nok ender med at være alene resten af sit liv.
Interesser: Hun nyder at læse, og at have dybe samtaler. Ellers har hun ikke tid til så meget
Drømme/ønsker: Hun drømmer om engang at finde den perfekte, at få et lille barn eller to og have en rigtig happy-ending for sit liv, selvom det somme tider føles usandsynligt langt væk. Derudover drømmer hun om at leve et helt normalt liv, og at få et andet arbejde, end det hun har nu som servitrice på værtshuset ”Den Vilde Gås”
Elsker: sin lejlighed, alle sine bøger, i store træk sig selv og sine medmennesker.
Hader: Cassi, Cassas søster. Der ligger en lang historie bag det… Det har en hel del at gøre med, at hun ville bevise for pigen, at hendes far, slog Cassa. Og det brød tøsen sig SLET ikke om, og affyrede en lang svada mod Vanessa, der siden det, har holdt sig lidt på afstand fra hende. Hun hader desuden sit arbejde.
Andet omkring personlighed: Vanessa har udviklet sig en del de sidste seks år. Hun er blevet ældre og klogere – og hun er i hvert fald ikke så naiv, som hun før har været. Hendes væsen er blevet roligere, hun er blevet mere uselvisk. Hun er vokset fra hele tiden at have trang til at være omgivet af mennesker, og foretrækker nu at være alene.

Baggrundshistorie

Barndom: Vanessa er født ind i en ældgammel magisk familie, med meget store forventninger til deres børn. Havde barnet ikke en slægtsånd i sit indre, blev det dræbt, eller udstødt fra familien. Vanessas mor var imod dette, og ville beskytte sin lille nyfødte pige, og stak af fra familien med barnet. Hun kom til en skov, og der lagde hun barnet svøbt i et klæde, med slægtens monogram broderet på. Et ungt, men barnerigt par fandt pigen, og mente, at de vel ligeså godt kunne få hende med i flokken.

Hun er vokset op hos en immigreret fransk plejefamilie i en grotte på stranden, i troen om at de var hendes egne (indtil hun mødte sin søster, Mineiti..) Hun var den yngste pige ud af 9 drenge, og da hun fik en 'lillesøster', var hun 4. Som 8-årig red hun en tur med den 4-årige pige, der faldt af hesten ned i den bundløse kløft. Hun stak af i frygt for ikke at blive tilgivet, og kom i tjeneste hos en led købmand. Ham stak hun af fra da hun var fjorten.

Fortid frem til nu: Vanessa byggede sig en hytte i skoven, og eftersom hun altid har kunnet klare sig selv, som den mindste og nok mest oversete i sin plejefamilie, var hun vant til ensomhed. Det behøvede hun dog ikke at bekymre sig om, da hun hurtigt fik en stak venner, Mira, Cassa, Ean(der senere blev hendes kæreste ^^), Maiken.. Det er nok dem der er kommet tættest på. Der var også Kiraz, Leela, Sala og Marisilia, men de nåede aldrig nær så tæt på. Hun fandt sig en sød kæreste, selvom der dog var lidt rift imellem hende og Mira om hvem der skulle have ham. Vanessa endte med at give sig, og så så hun ellers ikke mere til Ean, på trods af at livet gik videre…

Hun fik et par måneder efter en ny kæreste, Qon. Ham har hun nok aldrig helt glemt, da hun stadig mener at han er hendes livs kærlighed, et eller andet sted. Han stak af med en anden… og selvom hun er utroligt vred på ham, elsker hun ham jo stadig et sted dybt inde, måske ikke på samme måde efterhånden, selvom der gik meget lang tid før hun kom over ham. Hun blev så ældre, fik et par ører, på grund at problemer med sin evne, og ellers skete der ikke noget i hendes liv en lang periode, ud over en flirt med Samenius (som hun da stadig har varme følelser for, bare ikke på samme måde..)

Med tiden forsvandt ørerne igen, og med dem, Vanessas tilhørsfølelse til det magiske land. Hun rejste derfor til Frankrig, for at bo hos sin plejebror for en tid, men han viste sig at udvikle stærke følelser for hende – hvilket Vanessa – eller hans kone - bestemt ikke brød sig om. Alligevel var det ham, som gav Vanessa sparket to år efter hun var flyttet ind hos ham, og det var det, der sendte hende tilbage til Krystallandet.

Værste minde: At se sin søster falde ned i dødens kløft, og det psykiske knæk hun har fået efter det.
Bedste minde: Da hun fandt sammen med Qon.
Barndomshjem: Stranden

Familie: Originalt forældre, en søster Mineiti og en bror, hvis navn hun ikke husker.
Reelt ser hun sin plejefamilie og de 11 søskende der.

Færdighedspoints

Fysisk styrke: Middel
Smidighed: Middel
Fysisk udholdenhed: Middel
Kløgt: Middel
Kreativitet: Middel
Mental Udholdenhed: Middel
Chakra: Middel

It's not about what we did,
which wrongs blur our past
- it's about how much we love.
Chatboks
Gæst
[smilies]
IC-chat
Online nu: Blæksprutten, Helli
Lige nu: 2 | I dag: 4